Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Philips LatteGo

Enostavno in hitro do slastne kave
Philips LatteGo

Poskusite najbolj priljubljene vrste kave z enim pritiskom na gumb 

Najbolj priljubljena vrsta kave na svetu. Običajno se pije kot "shooter", v majhni topli skodelici in pri visoki temperaturi. Italijani ga pijejo pred začetkom službe ali po kosilu.

Črna kava ali podaljšani Espresso pijemo tako, da v količino enega espressa dodamo manjšo količino vroče vode in tako klasični "espresso shooter" razširimo v nekoliko večjo skodelico. Ta kava je med gostoto in doslednostjo nekaj med Espressom in Americano.

Tako imenovana "ameriška" kava se pripravi zelo preprosto, v vročo vodo se doda en ali dva espressa. Govorili so, da se je ta vrsta kave pojavila med drugo svetovno vojno v Italiji. Ameriški vojaki so to metodo uporabili za "podaljšanje" svoje kave.

Tudi ena najbolj priljubljenih vrst kave na svetu. Espresso kava, mleko in kremna pena skupaj naredijo kapučino. Kapučino lahko običajno okrasimo s koščki čokolade ali drugimi sladkimi okraski.

Latte machiato je sestavljen iz espresso kave, ki ji dodamo večjo količino mleka ali mlečne pene. Običajno je močnejši od kapučina. Prav tako je bistveno večje velikosti: ponavadi ga postrežemo v veliki skodelici ali šanku. Latte machiatto je v ZDA izredno priljubljen. prihodnje uporabe. Tudi ena najbolj priljubljenih vrst kave na svetu. Espresso kava, mleko in kremna pena skupaj naredijo kapučino. Kapučino lahko običajno okrasimo s koščki čokolade ali drugimi sladkimi okraski. Tudi ena najbolj priljubljenih vrst kave na svetu. Espresso kava, mleko in kremna pena skupaj naredijo kapučino. Kapučino lahko običajno okrasimo s koščki čokolade ali drugimi sladkimi okraski.

EP2220/10
Odprema v 24 urah

KAVNI ESPRESSO AVTOMAT PHILIPS EP2220/10

359,99 €
Na zalogi
Izenači ceno!
EP2331/10
Odprema v 24 urah

KAVNI ESPRESSO AVTOMAT PHILIPS EP2331/10

449,99 €
Na zalogi
Izenači ceno!
EP2336/40

KAVNI ESPRESSO AVTOMAT PHILIPS EP2336/40

479,99 €
Na zalogi pri dobavitelju
Izenači ceno!
EP3326/90
Odprema v 24 urah

KAVNI ESPRESSO AVTOMAT PHILIPS EP3326/90

439,99 €
Na zalogi
Izenači ceno!
EP3341/50
Odprema v 24 urah

KAVNI ESPRESSO AVTOMAT PHILIPS EP3341/50

499,99 €
Na zalogi
Izenači ceno!
EP4441/50
-25%
Odprema v 24 urah

KAVNI ESPRESSO AVTOMAT PHILIPS EP4441/50

Akcijska cena 599,99 € 799,99 €
Na zalogi
EP5547/90
Odprema v 24 urah

KAVNI ESPRESSO AVTOMAT PHILIPS EP5547/90

Akcijska cena za zveste člane 699,99 € 899,99 €
Na zalogi
Izenači ceno!
EP5543/90

KAVNI ESPRESSO AVTOMAT PHILIPS EP5543/90

699,99 €
Izenači ceno!

Enostavno

Privoščite si slastno mleko s kavo, espresso, kapučino, kavo z mlekom, navadno kavo ali ameriško kavo, ki bo zdaj vedno na dosegu vaših prstov, in to povsem preprosto, naravnost iz vašega udobnega naslonjača. Svoje najljubše vrste kave si lahko celo nastavite in shranite za prihodnje uporabe.

Hitro

Naš dvodelni mlečni sistem nima cevk ali skritih delov in se lahko očisti v samo 15 sekundah pod tekočo vodo. Penilnik LatteGo lahko priročno pomijete v pomivalnem stroju. Z našim patentiranim filtrom AquaClean boste lahko s prečiščeno vodo pripravili do 5000 skodelic*, ne da bi vam bilo treba iz aparata odstranjevati vodni kamen.

*Izračunano na osnovi 8 menjav filtra, kot je navedeno na aparatu. Dejansko število skodelic je odvisno od izbranih vrst kave ter vzorcev izpiranja in čiščenja.

Sveže

Naši mlinčki so iz stoodstotne keramike: izjemno trdni in natančni. Za najmanj 20.000 skodelic sveže, aromatične kave. Z našim grelnikom za hitro segrevanje bo vaša kava vedno idealne temperature.

Enostavna uporaba z intuitivnim zaslonom in najboljša kava s keramičnim mlinčkom

Dolžino, glasnost in temperaturo lahko enostavno prilagodite in shranite. Raziščite, eksperimentirajte in združite s svojo kavo, saj smo prepričani, da lahko Philips kavni aparat, ko odkrijete popolno kavo, vsakič pripravi isto kavo za vas. Zahvaljujoč možnosti shranjevanja dolžine katere koli dragocene pijače s kavo ali mlekom, bo skoraj vsak član vaše družine lahko užival v pitju svoje najljubše pijače. Keramični mlinček znotraj kavnega aparata Philips nežno zmelje sveža kavna zrnca za popoln okus in popolno aromo, ki se sprošča iz sveže mlete kave.

Primerjava izdelkov

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi kartico MERKUR Z