Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve

Kode za popust

Navigacija

V spletni trgovini Merkur lahko kupujete ceneje s spletnimi kodami!

Kode za spletne nakupe vam omogočajo cenejše nakupe izdelkov po rednih cenah. Pogoji uporabe so navedeni pri vsaki aktivni akciji. Vse kar morate narediti je, da pri spletnem nakupu v nakupovalni košarici vpišite kodo v ustrezno polje.

Trenutna koda:

15 % popust, od 21. 6. 2019 do 23. 6. 2019, pri nakupu v Spletnem centru Merkur, na vse izdelke po rednih cenah*. Ob plačilu v spletni košarici vnesite kodo 705KU0595.

*Koda velja za nakupe po rednih cenah in ne velja na izbrane hladilnike ter zamrzovalnike Liebherr.

spletna kodaspletna koda

Spletna koda za 12 % popust velja od 8. 11. do 11. 11. 2019 pri nakupu v Spletnemu centru Merkur na vse izdelke po rednih cenah. Ob plačilu v spletni košarici vnesite kodo VSE12. Kako unovčiti kodo pri spletnem nakupu si lahko preberete TUKAJ. Koda za popust se ne sešteva z ostalimi kuponi in boni.

*Koda velja za nakupe po rednih cenah in ne velja na izbrane hladilnike, zamrzovalnike Liebherr, izdelke Miele, Dyson in Irobot.

Spletna koda DAN ŽENA za 15 % popust velja od 8. 3. do 11. 3. 2019 pri nakupu v Spletnemu centru Merkur na vse izdelke po rednih cenah*. Ob plačilu v spletni košarici vnesite kodo 705KU0565. Kako unovčiti kodo pri spletnem nakupu si lahko preberete TUKAJ. Koda za popust se ne sešteva z ostalimi kuponi in boni.

*Koda velja za nakupe po rednih cenah in ne velja na izbrane hladilnike ter zamrzovalnike Liebherr.

Spletna koda za 15 % popust velja od 1. 11. 2018 do 6. 11. 2018 pri nakupu v Spletnemu centru Merkur na vse izdelke po rednih cenah*. Ob plačilu v spletni košarici vnesite kodo 705KU0556. Kako unovčiti kodo pri spletnem nakupu si lahko preberete TUKAJ. Koda za popust se ne sešteva z ostalimi kuponi in boni.

*Koda velja za nakupe po rednih cenah in ne velja na izbrane hladilnike ter zamrzovalnike Liebherr.

Spletna koda za 30 % popust velja od 21. 1. do 4. 2. 2019 pri nakupu v Spletnemu centru Merkur na izbrane izdelke po rednih cenah*. Ob plačilu v spletni košarici vnesite kodo 705KU0562.

Kako unovčiti kodo pri spletnem nakupu si lahko preberete TUKAJ. Koda za popust se ne sešteva z ostalimi kuponi in boni. Spletna koda se ne sešteva z ostalimi kodami, kuponi in boni. 


V 3 korakih do popusta na spletu

Proces unovčevanja kode

Video vodič za unovčitev spletne kode MERKUR

Podrobna navodila za unovčitev spletne kode si lahko preberete tukaj.