Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve

Kako unovčite kode za popust?

Navigacija
  1. V Spletnem centru Merkur, s klikom na gumb Dodaj v košarico, izberite želene izdelke. Po zaključku izbora kliknite na ikono nakupovalnega vozička, ter se odpravite v nakupovalno košarico.
  2. Preusmerjeni boste na košarico, kjer se nahajajo izbrani izdelki. Na tem koraku lahko urejate že izbrane izdelke, na desni strani od izdelkov pa se nahaja polje za vnos kode za popust (% Imate kodo za popust?)
  3. V primeru, da imate v košarici enega ali več izdelkov, za katere je aktivna koda za popust, v polje vpišite ustrezno kodo in kliknite gumb Omogoči kupon. Koda za popust je lahko vezana na točno določen izdelek ali na celoten nakup (odvisno od vrste kode). Pred uporabo preverite pogoje in trajanje kode za popust. Če imate v košarici več izdelkov in imajo ti izdelki različne kode za popust v polje Koda za popust vpišite vsako kodo posebej. Obračunani popusti se vam bodo odštevali od končnega zneska nakupa.
  4. Po vnosu kod nakupni proces nadaljujete s klikom na gumb Naprej na izbiro dostave in sledenjem nadaljnjim navodilom.
Vrednost kode se prizna le pri nakupu izdelkov, ki so navedeni ob kodi. Kodo je možno unovčiti le enkrat in je ni možno zamenjati za gotovino. Kode se izključujejo z drugimi akcijskimi ponudbami. Pri posameznemu nakupu je možno unovčiti le eno kodo za isti izdelek.

Pogosta vprašanja