AKCIJA »STARI APARATI ZA OTROŠKI SMEH« JE V POLNEM ZAGONU

21. 8. 2018

Od začetka izvajanja (1. januarja 2018) vseslovenske zbiralne akcije z naslovom Stari aparati za otroški smeh so v družbi ZEOS, d.o.o., zbrali že dobrih 300 ton starih aparatov in s tem 4.588,00 EUR za Društvo Rdeči noski. Zbiranje starih aparatov še vedno poteka, saj se bo akcija zaključila 31. decembra 2018, zato še vedno pozivamo, da se akciji pridružite.

Vsi, ki imate doma male aparate, ki ne delujejo več ali odslužene baterije ter sijalke, jih lahko brezplačno oddate v posebne zelene kote, ki se nahajajo v trgovskih centrih MERKUR.

S tem ne boste naredili le nekaj dobrega za okolje, ampak boste tudi družbeno odgovorni, saj se odsluženi aparati zbirajo za otroški smeh, ki ga bolnim otrokom in drugim bolnikom pričarajo bolnišnični klovni iz Društva Rdeči noski.

Da bi čim več ljudi izvedelo za akcijo so njeni predstavniki vsak teden tudi na terenu v eni izmed poslovalnic zbirne mreže, kjer izvajajo ozaveščevalne dogodke. Vse potrošnike s pomočjo zabavnih aktivnosti informirajo o novi možnosti oddaje starih aparatov.

Sodelujte v zbiralni akciji tudi vi in pomagajte narisati nasmeh na obrazu bolnih otrok.

Bobo
Prodajno mesto

Are Your Sure?

Exit