Brezplačna dostava nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Prodajni program

V naši ponudbi boste našli odlične izdelke s področja gradbeništva, lesa, kemije, tehničnih proizvodov, energetike in inštalacije, vrta in zelenega programa ter široke potrošnje. Rast in zadovoljstvo kupcev gradimo na nadaljnji specializaciji prodajnega osebja, znanju in osredotočanju na prave blagovne znamke. Prek specializiranih trgovskih centrov se želimo še bolj približati srednjim ter malim podjetjem in obrtnikom.


Gradbeni material, les, kemija

V Merkurju vam nudimo vse za gradnjo in prenovo. V našem programu najdete več kot 35.000 izdelkov! Prodajne aktivnosti dopolnjujemo z novimi oblikami storitev, kot so projektna oskrba, krivljenje betonskega železa, konfekcioniranje armaturnih mrež. Prav tako smo usmerjeni na prodajo lesa, lesnih izdelkov, premazov in barv ter nekaterih specializiranih gradbenih izdelkov slovenskih proizvajalcev. Ponudbo smo razširili tudi prek specializiranih gradbenih trgovskih centrov. 

Gradbeni material in les

Cement in apno, opeka in izdelki za zidanje, strešne kritine, izolacije, suhomontažni gradbeni elementi, izdelki za urejanje vrta in okolice, les in lesni izdelki, lesni izdelki za gradbeništvo, odri, opaži, gradbena orodja, stavbno pohištvo, stenske in talne obloge, termoizolacije, hidroizolacije, beton in surovine.

Kemija in papir

Barve in kemični izdelki, premazi, fasadni sistemi, industrijske kemikalije, plastični granulati, grafični papirji in materiali, embalažni materiali, pleskarsko orodje, pribor, lepila in mase, gradbena kemija.

Metalurški izdelki

Pločevina in trakovi, nerjavni program, nosilci in profili, varilno-tehnični materiali, palična jekla in žice, cevi, orodna jekla, betonsko jeklo, armaturne mreže in krivljena armatura, barvasta metalurgija.

V izbranih trgovskih centrih nudimo osnovni razrez nosilcev in cevi. Celovitejše zadovoljevanje potreb in zahtev kupcev pri razrezu in dodelavi proizvodov metalurgije se izvaja na agregatih za razrez v Naklem. Več informacij pri komercialistih.


Tehnični proizvodi

Našim poslovnim partnerjem želimo ponuditi proizvode z najboljšim razmerjem cene in kvalitete. Zagotavljamo kakovostne tehnične proizvode, ki omogočajo dolgoročno in kvalitetno delo v vseh okoljih. Nenehno sledimo našemu cilju, da tržimo zanesljive, uporabnikom in okolju prijazne ter varne proizvode z najbolj optimalnimi tehničnimi lastnostmi po konkurenčnih cenah. Naš prodajni program obsega več kot 80.000 izdelkov. 

Nabor izdelkov

Strojna orodja, merilna orodja, brusni material, nenamenska ročna orodja, namenska ročna orodja, logistična oprema, stroji, tehnični pribori in deli, Hoffmann orodja, okovje, vijaki, pritrdilna tehnika, gumeno tehnični izdelki, zaščita.


Energetika in inštalacije ter vrtni in zeleni program

Naš prodajni asortiman je načrtno usmerjen k produktni specializaciji, hkrati skrbimo tudi za strokovni razvoj naših kadrov, popolnejšo obdelavo kupcev in prodajo na objektih. Nenehno gradimo tudi na razvoju in iskanju novih kvalitetnih blagovnih znamk in na izkoriščanju kompleksnosti ponudbe inštalacij na enem mestu, kar je naša konkurenčna prednost. Na vrtnem in zelenem programu nenehno skrbimo za nove trende, nove rešitve in s tem narekujemo razvoj tega programa v širšem slovenskem prostoru. Naš prodajni program obsega več kot 65.000 izdelkov.

Energetika

Elektroinštalacije, razsvetljava, vodniki in kabli, stikalna tehnika, energetska oprema, grobe in fine vodovodne inštalacije, sanitarna keramika, keramične ploščice, sanitarne armature, oprema za kopalnice, centralno ogrevanje, hišno ogrevanje, energenti, žarnice, industrijska svetila, baterije in baterijski vložki, dekorativna svetila, prezračevanje in klimatizacija ter drugi inštalacijski in elektromateriali.

Vrtni in zeleni program

Kmetijsko-gozdarski program, vrtna orodja, zalivalni sistemi, vrtnarstvo, vrtni stroji in ograje, leseni, betonski in kamniti izdelki za vrt.


Široka potrošnja

Na trgu bele tehnike, audio, video in ostalih izdelkov široke potrošnje sodelujemo z uveljavljenimi svetovnimi dobavitelji in blagovnimi znamkami. Usmerjamo se v prodajo priznanih in kvalitetnih izdelkov srednjega in višjega kakovostnega ter cenovnega razreda. Zagotavljamo celovite rešitve distribucije in svetovanja pri prodaji. Naš prodajni program obsega več kot 25.000 izdelko.

Nabor izdelkov

Akustika in videotehnika, mali gospodinjski aparati, bela tehnika, ogrevalna telesa, gospodinjski pripomočki, računalniška in birooprema, telekomunikacije, ogrevalna in hladilna telesa, poletni program, dekorativa, praznično blago in drugi izdelki široke potrošnje.

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01

Seznam želja