Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
Navigacija

Prenosne

Izdelek je potrebno prevzeti osebno v trgovskem centru
Energijska nalepka
599,90 €
Več
Izdelek je potrebno prevzeti osebno v trgovskem centru
Energijska nalepka
749,90 €
Več
Izdelek je potrebno prevzeti osebno v trgovskem centru
Energijska nalepka
399,90 €
Več
Izdelek je potrebno prevzeti osebno v trgovskem centru
Energijska nalepka
449,90 €
Več

Prenosne klimatske naprave in ventilatorji

Imate doma stensko klimatsko napravo, vendar bi radi shladili tudi druge prostore? Seveda se montirane klime ne da premakniti v drug prostor. Zato pa vam v Merkurju ponujamo za ta namen oblikovane prenosne klimatske naprave.

Pred nakupom klimatske naprave temeljito razmislite kako kakovostno potrebujete – predvsem kako močno naj vam shladi izbrani prostor. Enostavno premerite prostor in določite koliko oseb je povprečno v njem. Priporočamo vam nakup klimatskih naprav iz energetskega razreda A++, saj je njihovo delovanje okolju prijazno, hkrati pa za svoje delovanje ne povzročijo veliko stroškov.

Prednost prenosnih klimatskih naprav je razvidna že iz njihovega poimenovanja – so zelo enostavne za transport. To jim omogočajo transportna kolesca. Naj vas ne bo strah, zaradi priročne velikost, ne zasedejo preveč prostora.

Pri nastavitvi temperature pazite, da ta ne bo prenizka glede na tiso, ki je v ozračju. Prevelika temperaturna razlika lahko močno ogrozi zdravje predvsem otrok, starejših ljudi in živali. Pri hlajenju bodite zmerni! Prav tako ne sedite direktno pod klimo oz. smerjo pihanja mrzlega zraka. Zaradi usmerjene koncentracije hladnega zraka, se lahko prehladite ali vas bo »bolelo« telo.

Svetujemo vam, da klimo redno vzdržujete in vsako sezono pregledate, saj bo le tako ohranila kakovost svojega delovanja. S tem jo boste lahko uporabljali veliko dalj časa.

Njihova uporaba je preprosta, kar omogoča tudi daljinski upravljalnik (tega vsebuje večina klimatskih naprav v naši ponudbi). Večina klim ima možnost nastavitve različnih načinov pihanja glede na jakost, temperaturo in smer pihanja.

Želimo vam prijetno ohladitev v vročih poletnih dneh. Če potrebujete dodatno pomoč pri izbiri ventilatorjev, preverite Merkurjeve nasvete strokovnjakov