Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh

Trampolini

Filtriraj
Filtriraj

Trampolini

Lepo urejen cvetlični vrt dopolnite z otroškimi igrali. Izberite taka, ki se bodo prilegala velikosti vrtnega prostora, namenjenega za igranje.
Zabavna rešitev je trampolin, ki ga lahko uporablja celotna družina. Nakup lastnega trampolina ni nemogoč, saj lahko izberete cenovno ugodne in kakovostne rešitve. Tako boste lahko trampolin uporabljali doma in vam ne bo potrebno plačevati obiskov trampolina na otroških igriščih.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo trampolini različnih dimenzij z različno nosilnostjo – npr. do 100 kg ali manj, urejeni skladno z zadnjo uredbo o varnosti igrač. Trampolinom so priložene lestve in pokrivala, s katerimi pokrijte trampoline, ko jih ne boste več potrebovali. Pokrivalo bo trampolin varovalo v deževnih dneh in vam pomagalo pri vzdrževanju.

Namestitev in postavitev trampolina je enostavna, poskrbite pa, da bo stal na ravni in trdni podlagi. Trampolini so izdelani iz kakovostnega in trpežnega materiala, bodite pa pozorni na vzmeti, ki se med seboj ločijo po izdelavi in materialu. Dolžina vzmeti pomeni tudi odbojnost trampolina – spodnji del mora dobro prenašati skoke. Trampolini se ločijo tudi po obrobni blazini, ki varuje skakalca.

Za večjo varnost pri skakanju na trampolinu bo poskrbela varnostna mreža, ki je nameščena okoli njega in preprečuje padce.  Kakovostni materiali zagotavljajo maksimalno odbojnost in prožnost, zaščito pred udarci in nosilnost.
Naj vas lepo vreme zvabi na plano, razmigajte svoje mišice in skačite na trampolinu! Pri iskanju idej za preživljanje prostega časa na prostem, preberite Merkurjeve nasvete.

Are Your Sure?

Exit