Trampolini

Filtriraj
89,99 €
Na zalogi
Na zalogi Preračunavam datum dostave
Več
Filtriraj
Under products block

Trampolini za majhne in velike

Trampolini niso le super igralo za otroke, pač pa na plano zvabijo tudi nekoliko starejše, da razgibajo svoje telo in se hkrati zabavajo. Lahko bi rekli, da so trampolini zabavna in rekreativna rešitev za celo družino.

Nakup trampolina je že dolgo časa dobra investicija, saj lahko izberete kakovostnega in cenovno ugodnega hkrati. Tako ga boste lahko dolgo uporabljali doma in vam ne bo treba plačevati obiskov trampolinov na otroških igriščih.

Preden pa se odločite za nakup, preverite trampoline v naši ponudbi, primerjajte različne vrste in velikost ter poskrbite za pravo odločitev.

Trampolini v Merkurjevi ponudbi

V Merkurjevi ponudbi so na voljo trampolini različnih dimenzij z različno nosilnostjo – npr. do 100 kg ali manj, urejeni skladno z zadnjo uredbo o varnosti igrač. Trampolinom so priložene lestve in pokrivala, s katerimi pokrijete trampolin za čas, ko ga ne boste potrebovali. Pokrivalo bo trampolin varovalo v deževnih dneh in vam pomagalo pri vzdrževanju.

Trampolini so izdelani iz kakovostnega in trpežnega materiala, ki zagotavljajo maksimalno odbojnost in prožnost, zaščito pred udarci in nosilnost. Bodite pa pozorni na vzmeti, ki se med seboj ločijo po izdelavi in materialu. Dolžina vzmeti pomeni tudi odbojnost trampolina – spodnji del mora dobro prenašati skoke.

Trampolini se prav tako ločijo po obrobni blazini, ki varuje skakalca. Za še večjo varnost pri skakanju na trampolinu pa bo poskrbela varnostna mreža, ki je nameščena okoli njega in preprečuje padce.

Trampolini so odlična igra in aktivnost

Za začetek poskrbite za namestitev in postavitev. Pri trampolinih je ta enostavna. Poskrbite pa, da bo trampolin stal na ravni in trdni podlagi.

Trampolini brez težav navdušijo vsakega. Predvsem pa vam bodo za nakup trampolina hvaležni otroci. Ne samo, da so trampolini resnična zabava, sprostitev, spodbujevalci smeha in dobre volje. Pač pa skakanje pospeši tudi kroženje kisika, nekateri pravijo celo, da lahko povečuje gostoto gosti. Zagotovo pa je odlična kardio vadba, ki hkrati poskrbi za krepitev mišic trupa.

Sprehodite se med trampolini v naši ponudbi in izberite najprimernejšega, ki se bo prilegal v prostor, ki ga imate na voljo. Za še več idej za preživljanje prostega časa na prostem, preberite Merkurjeve nasvete za prosti čas.

Are Your Sure?

Exit