• Natisni

Dodatki

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Click&reserve

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Sedaj lahko v spletnem centru Merkur z načinom Click&reserve poiščete izdelke, jih rezervirate in prevzamete v enem izmed naših trgovskih centrov. V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)

Dodatki za vrtno pohištvo

Ob koncu lepih in toplih dni poskrbite za primerno shranjevanje vrtne garniture in pohištva, saj boste s tem pripomogli k vzdrževanju predmetov, ti pa vam bodo dobro služili še v naslednjih letih. Mize, stole, gugalnice, ležalnike in druge predmete za uživanje na vrtu ali terasi lahko pospravite v garažo, pri pospravljanju blazin, prevlek in drugega tekstila pa uporabite zabojnike. V zabojnike spravite blazine in jih postavite kar na vrt ali v okolico hiše – številni so prilagojeni in primerni za postavitev ob dom. Zabojnike lahko uporabite na prostem, hkrati pa vsebujejo tudi odprtine za zračenje. Prenašate jih lahko brez težav, saj imajo praktične ročaje za prenašanje in rokovanje, kolesa za lažje premikanje in čvrst pokrov. Zabojniki so odporni na vremenske razmere, zato jih lahko skozi vse letne čase obdržite na vrtu in dopolnite izgled vaše okolice. So večnamenski, saj jih lahko uporabite tudi kot klop za sedenje in druženje. Če že imate izbrano vrtno garnituro, bodite pozorni na to, da ima večina priložen ujemajoč se zaboj za shranjevanje. Tako bo izbran prostor – vrt, terasa ali balkon, urejen v enotnem slogu. Namesto zabojnikov lahko v Merkurjevi ponudbi poiščete tudi prevleke ustreznih dimenzij, ki bodo poskrbele, da bo vrtna garnitura še dolgo let v dobrem stanju in je vremenski vplivi ne bodo dosegli ter uničevali. Prevleke so primernejše za tiste, ki na vrtu ali okolici nimajo dovolj prostora za shranjevanje večjih predmetov, saj prevleke zasedejo občutno manj prostora. Če boste primerno skrbeli za svojo vrtno garnituro, jo boste lahko ob lepih dnevih preprosto odkrili ali vzeli iz zabojnika, in takoj bo pripravljena za uporabo ob prijetnem druženju.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 160 € 0 € do 160 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. BIVA (1)
  2. LESLI (5)
  3. SCAB (2)

LINIJA

  1. SCAB (1)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.