Klikni in prevzemi: 19 prevzemnih mest.
Merkur paketnik: 8 prevzemnih mest (24/7).
Spletni nakup na obroke: do 12 obrokov brez obresti.

Senčniki in senčila

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Raznovrstna senčila in senčniki

Ko se pripravljate na opremljanje svoje terase ali vrta, so senčniki in senčila nepogrešljiv del pohištva. Verjamemo, da obožujete sonce, pa vendar - če se veliko zadržujete na domačem vrtu, poležavate na ležalnikih ali organizirate piknike, poskrbite za zaščito pred sončnimi žarki.

Ampak, kaj vse spada pod senčnike in senčila?

V nadaljevanju vam na kratko opišemo, kaj imamo v ponudbi, da boste lažje izbrali, kaj potrebujete.

Naša ponudba senčnikov in senčil

V Merkurjevi ponudbi lahko izbirate med različnimi modeli senčil – balkonskimi, kasetnimi, polkasetnimi in zglobnimi; in tipi – markiza, rolo in senčnik.

Preživljanje časa na prostem je lahko prijetno kljub kapljicam dežja, saj senčila vsebujejo vodoodporni premaz, UV zaščita pa poskrbi za čim daljšo obstojnost vzorčastega ali enobarvnega tekstila. Ogrodja senčil so kovinska ali aluminijasta, njihov mehanizem pa je ročni ali motorni.

Izberite pravi senčnik oz. senčilo za vas

Glede na svoj vrtni prostor, teraso ali balkon oz. prostor, kjer želite zagotoviti senčenje, premislite o primernem senčilu. Izbira pravega senčila vam bo poleg sence omogočila tudi privarčevanje pri stroških klimatiziranja prostorov, saj boste pasivno ohladili prostore. Nasproti poletju pa boste pozimi zimsko sonce lahko uporabili kot izvor za ogrevanje prostorov.

Izbiro prilagodite velikosti prostora, ki ga želite pokriti in skladno s temi izbirajte med kvadratnimi, okroglimi in pravokotnimi senčili.

Senčniki vas bodo ščitili, zagotavljali senco kakor tudi dekorativni učinek v prostoru, ki ga lahko povečate še z barvno usklajenostjo. Za tople dneve izberite dobro senčilo in se nadejajte poletnih užitkov!

Pripravili smo tudi kratek vodič, če potrebujete dodatno razlago o vrstah senčil.

Are Your Sure?

Exit