Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Inovativni Samsung AirDresser je zdaj na voljo tudi v Sloveniji

Inovativna sušilna omara AirDresser

Z uporabo zraka in pare pod pritiskom za odstranjevanje vonjav, glajenje gub, osvežitev in sušenje vaših oblačil.

Sistem AirDresser, sušilna omara za nego oblačil, je novost v Sloveniji. Zagotavlja celostno nego oblačil kar v udobju doma.

Tudi najbolj uglajena oblačila lahko izgubijo svoj čar, ko se zmečkajo, umažejo ali se ne prilegajo najbolje, redni obiski kemične čistilnice pa so lahko dragi in vzamejo dosti časa.

Samsung za te težave ponuja rešitev, ki predstavlja novo obdobje nege oblačil. Samsung AirDresser.

Celostna revitalizacija in sušenje
s kančkom dišave

Poleg osvežitve oblačil s funkcijama JetSteam in JetAir sistem AirDresser nudi zmogljivo odstranjevanje vonjav z vaših oblačil. S sposobnostjo temeljite razgraditve in ločevanja delcev, ki povzročajo neprijeten vonj, z oblačil (vključno z 99% neprijetnega vonja zaradi potu in dima), sistem AirDresser ohranja oblačila sveža in brez neprijetnih vonjav. 

Ko so vaša oblačila enkrat osvežena, sistem poskrbi, da so vaši kosi oblačil temeljito osušeni in pripravljeni, da jih vzamete iz omare in oblečete.

Tehnologija HeatPump Drying sistema AirDresser poskrbi za nežno in stroškovno učinkovito sušenje, kombinacija tehnologij Upper JetAir in Lower HeatPump pa s kroženjem zraka zmanjša poškodbe in krčenje oblačil. Ko so vaša oblačila enkrat sveža in suha, vam funkcija Fragnance Kit omogoča, da vašim oblačilom dodate dišavo po lastni izbiri.

Zgubana in kontaminirana oblačila so stvar preteklosti

Poleg obdelave oblačil z močno paro, ki gladi gube, AirDresser vsebuje sistem uteži, ki pomagajo gladiti gube na vaših oblačilih od vrha do tal.

Naših oblačil se drži več onesnaževalcev, kot si mislimo. AirDresser ponuja številne metode, ki temeljito in povsem brez hrupa osvežijo vaša oblačila.

Vključuje sistem obešalnikov AirHangers, ki porazdeli zrak med obešalniki, na katerih so vaša oblačila, in tako poživi oblačila od znotraj. Funkcija JetAir obdela vaša oblačil z zrakom tako od zgoraj kot od spodaj in pri tem ne izpusti nobenega kosa tkanine.

Izpopolnjeno čiščenje in sušenje

Model 8500 ima poleg vsega naštetega tudi AI-funkciji Auto Cycle Link, ki omogoča komunikacijo med pralnim in sušilnim delom, tako da bo najprimernejši tečaj sušenja priporočen takoj po končanem pranju, in AI Pattern, ki prikazuje najpogosteje uporabljene tečaje in posebne nastavitve glede na navade uporabnikov.

Oba modela pa se ponašata tudi z možnostjo odstranjevanja vonjav z uporabo UV-filtra, ki odstrani celo vonj tobaka, hrane in potu.

18-inčni modeli sistema AirDresser imajo dovolj prostora tudi za shranjevanje velikih oblačil, kamor lahko shranite do tri suknjiče in tri hlač ali daljše obleke, vsi modeli sistema AirDresser pa oblačila sanitanizirajo z visokotemperaturno paro, ki prodira in razkuži oblačila ter iz tkanine odstrani 99,9% običajnih bakterij in pršic, in AI-funkcijo za zaznavanje suhosti oblačil, s katero AirDresser natančneje zazna suhost in optimizira med ciklom ter skrajša vsaj 15% časa cikla in preprečuje čezmerno sušenje.

Pametni nadzor za lahkotno uporabo

Nabor zmogljivih funkcij sistema AirDresser je zdaj dostopen, kjerkoli ste ste, tudi prek aplikacije Samsung SmartThings, ki vam poleg različnih funkcij za vzdrževanje oblačil ponuja tudi priporočila ciklih za širok nabor različnih vrst tkanin in še marsikaj drugega.

Na voljo je 18-inčni model z JetStream in upravljanjem z umetno inteligenco v čudoviti barvi srebrnega ogledala, s svojim elegantnim dizajnom, zaradi katerega je podoben ožji omari, pa se lepo prilega v vsak prostor, v katerega ga postavimo.

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01

Seznam želja