Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Sesalniki Hisense

Sesalniki
Hisense

SVEŽINA DOMA. VAŠ KOTIČEK SREČE.

Lahki in okretni

Živeti in delati v čistem in svežem okolju je nujno, da živimo srečno in zdravo. Brezžični sesalniki Hisense so lahki in okretni. So odlična alternativa klasičnim sesalnikom.

Brez električnega kabla ste brez omejitev. Sesalnik lahko iz pokončnega spremenite v ročnega in je tako idealen za hitro čiščenje, ko imate na voljo le par minut. Izberite svoj nov sesalnik med sesalniki iz linije Hi-Move IV, v kateri smo uspešno združili skrbno in lepo oblikovan izdelek z najnovejšo tehnologijo in lastnostmi za vedno perfektne rezultate.

POKONČNI SESALNIK HISENSE HVC6134W 2V1

Brezžično delovanje. 21,6 V Li-Ion Baterija. Nivo hrupa: 78 dB. Prostornina posode za prah: 0,5 l. 2 hitrosti. S posodo za prah in pralnim filtrom. Motorizirana turbo krtača. Stenski nosilec. 

  Baterija, ki traja dlje.

  Jasen in pregleden LED.

  Izjemna moč ciklona.

HVC6134W 2V1
Odprema v 24 urah

POKONČNI SESALNIK HISENSE HVC6134W 2V1

139,90 €
Na zalogi
Izenači ceno!

POKONČNI SESALNIK HISENSE HVC6264BK 2V1

Brezžično delovanje. 25,2 V Li-Ion Baterija. Nivo hrupa: 78 dB. Prostornina posode za prah: 0,5 l. 2 hitrosti. S posodo za prah in pralnim filtrom. Motorizirana turbo krtača. Stenski nosilec. Odstranljiva baterija.Oprema: Turbo nastavek za tekstil, gibljiva cev, nastavek s ščetinami, ozek nastavek.

  LED zaslon.

  2 v 1 z veliko dodatki.

HVC6264BK 2V1
Odprema v 24 urah

POKONČNI SESALNIK HISENSE HVC6264BK 2V1

189,90 €
Na zalogi
Izenači ceno!

POKONČNI SESALNIK HISENSE HVC6464A 3V1

3v1. S posodo za prah in pralnim filtrom. 25,2 V Li-Ion baterija. Motor 400 W. Nivo hrupa: 80 dB. 3 hitrosti. Motorizirana turbo krtača. Stenski nosilec. Turbo nastavek za tekstil, vrtljiva ščetka, posoda za vodo, gibljiva cev, krpa, nastavek za mokro čiščenje, nastavek s ščetinami, ozek nastavek. 

  3 v 1.

  Nastavek za mokro čiščenje.

  LED zaslon.

HVC6464A 3V1
Odprema v 24 urah

POKONČNI SESALNIK HISENSE HVC6464A 3V1

289,90 €
Na zalogi
Izenači ceno!

Izberite vaš Hisense sesalnik

Brezžično delovanje. 21,6 ali 25,2 V Li-Ion Baterija. Prostornina posode za prah: 0,5 l. S posodo za prah in pralnim filtrom.

Motorizirana turbo krtača. Stenski nosilec. Odstranljiva baterija. Oprema: Nastavek s ščetinami, ozek nastavek

  Baterija, ki traja dlje.

  Jasen in pregleden LED.

  Izjemna moč ciklona.

HVC6264BK 2V1
Odprema v 24 urah

POKONČNI SESALNIK HISENSE HVC6264BK 2V1

189,90 €
Na zalogi
Izenači ceno!
HVC6464A 3V1
Odprema v 24 urah

POKONČNI SESALNIK HISENSE HVC6464A 3V1

289,90 €
Na zalogi
Izenači ceno!
HVC6134W 2V1
Odprema v 24 urah

POKONČNI SESALNIK HISENSE HVC6134W 2V1

139,90 €
Na zalogi
Izenači ceno!

Uživajte v prednostih odstranljive baterije

Sesalnika po uporabi ni potrebno parkirati na polnilno postajo. Z enim klikom lahko odstranite baterijo in jo polnite, kjer vam ustreza. Status napolnjenosti baterije pa lahko vseskozi spremljate na LED prikazovalniku.

Super inteligentni LED prikazovalnik

Delovanje sesalnika boste lahko kontrolirali preko inteligentnega LED prikazovalnika, ki prikazuje trenutno stanje napolnjenosti baterije, hitrost delovanja (nizka, srednja ali visoka) in vas opomni, če je potrebno očistiti sesalno cev ali izprazniti posodo za prah. Ko se baterija polni, prikazuje tudi polnjenje. Pomembno pa je, da sesalnik z izpraznjenostjo baterije ne izgublja sesalne moči.

Prednosti

Brez nepotrebnega ovijanja

Brezžični sesalniki so zelo priročni in enostavno vodljivi, saj za sabo ne vlečete električnega kabla, ki bi upočasnjeval sesanje. Posebej so primerni za težje dosegljive kote in prostore, kjer ni električnih vtičnic. Tako so tudi varnejši za uporabo, bolj prilagodljivi in enostavni za vodenje, kot tradicionalni modeli sesalnikov.

Baterija, ki traja dlje

Litij-ionska baterija predstavlja napredno baterijsko tehnologijo. Takšne baterije imajo več prednosti: zagotavljajo stabilno sesalno moč, tudi, ko so napol izpraznjene; vedno vam nudijo maksimalno moč; polnijo se izjemno hitro in imajo daljšo življenjsko dobo kot drugi tipi baterij. So lažje in manjše, možno jih je polniti, čas delovanja pa je moč precej natančno napovedati.

Izjemna moč ciklona

Pri sesalnikih brez vrečk ni potrebno kupovati vrečk, prah in umazanija se zbirata v posodi za prah. Kar pomeni precej velik prihranek. S ciklonsko močjo zagotavljajo izjemno sesalno moč, ki je ne izgubljajo, ko se posoda za prah polni. Enostavno in brez umazanih rok lahko posodo za prah izpraznite direktno v koš.

Pokončen ali mali ročni sesalnik

Uživajte v vseh prednostih pokončnega sesalnika, ki ga lahko v nekaj trenutkih spremenite v ročnega. S kombinacijo obeh dodanih nastavkov - male krtače in ozkega  nastavka - na ročnem delu ali na dolgi sesalni cevi, boste kos vsem opravilom.

Posebej lahek, prilagodljiv in z izjemno nizkim dosegom

V več kot eni točki, so Hisensovi pokončni sesalniki oblikovani tako, da so izjemno lahko vodljivi. Pri sesanju držite najtežji del sesalnika v vaših rokah in imate zato popolno kontrolo nad gibi. Zglob med sesalno cevjo in krtačo je super fleksibilen in skupaj z majhnimi kolesi omogoča učinkovito sesanje tudi pod zelo nizkim pohištvom.

Bodite organizirani s pomočjo stenskega nosilca

Stenski nosilec lahko deluje kot polnilna postaja, pri sesalnikih z odstranljivo baterijo pa kot nosilna baza. Pomaga vam biti bolj organizirani in je odlično orodje za prihranitev prostora. Tudi standardna dodatka - mala krtača in ozek nastavek - lahko lepo pospravite na nosilec in boste vedno vedeli, kje ju najdete.

Učinkovita filtracija s pralnim filtrom

Pralni filter je narejen iz vzdržljivih in nestrupenih materialov ter zagotavlja učinkovito sesanje in bolj zdravo okolje po sesanju. Iz zraka odstrani večino delcev, vključujoč cvetni prah in pršice. Čist filter prinaša dvojno korist - ohranja motor super učinkovit in čist zrak.

Hitro čiščenje filtra

Za doseženo najvišjo možno učinkovitost, mora biti sesalnik oz. filter sesalnika vedno čist. Super učinkovitost vam pomagamo doseči tudi s priročno funkcijo hitrega čiščenja filtra. Po vsaki uporabi zavrtite gumb na zadnjem delu posode za prah. S tem boste počistili umazanijo iz filtra, ta bo tako vedno čist in maksimalno učinkovit.

Pralni filter v kovinskem ovojnem filtru

Pralni filter je narejen iz vzdržljivih in nestrupenih materialov ter zagotavlja učinkovito sesanje in bolj zdravo okolje po sesanju. Iz zraka odstrani večino delcev, vključujoč cvetni prah in pršice. Čist filter prinaša dvojno korist - ohranja motor super učinkovit in čist zrak. pralni filter je nameščen v kovinskem stožčastem filtru, ki deluje kot dodatni filter. Kovinski filter zagotavlja dodatno filtracijo, je vzdržljiv in pralen.

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01