AKUMULAT. KOTNI BRUSILNIK EINHELL AXXIO SOLO POWER X-CHANGE

AKUMULAT. KOTNI BRUSILNIK EINHELL AXXIO SOLO POWER X-CHANGE

Einhell akumulatorski kotni brusilnik AXXIO, Solo ,Power X-Change (18 V | Li-Ion, brezkrtačni motor, softstart, zaščita diska, zaščita pred preobremenitvijo in ponovnim zagonom, brez baterije, polnilnika, rezalne plošče) Član družine Power X-Change, za optimalne rezultate priporočamo uporabo baterij 2.6 Ah ali močnejše. ... preberi več
102,99 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
AKUMULAT. KOTNI BRUSILNIK EINHELL AXXIO SOLO POWER X-CHANGE
102,99 €

Podrobnejši opis

Einhell akumulatorski kotni brusilnik AXXIO, Solo ,Power X-Change (18 V | Li-Ion, brezkrtačni motor, softstart, zaščita diska, zaščita pred preobremenitvijo in ponovnim zagonom, brez baterije, polnilnika, rezalne plošče) Član družine Power X-Change, za optimalne rezultate priporočamo uporabo baterij 2.6 Ah ali močnejše.

  • Brezkrtačni motor.
  • Mehki zagon in zaščita pred ponovnim zagonom.
  • Zaščita pred preobremenitvijo.

Einhell akumulatorski kotni brusilnik AXXIO, Solo se izkazuje kot pomočnik pri delu v delavnici, domu in garaži. Močan, brezžičen in udoben - to so predikati, ki so bili med zasnovo zelo pomembni. Kotni brusilnik je član družine Power X-Change, kjer se lahko ena baterija uporablja v vseh napravah v območju sistema. Optimalne rezultate zagotavlja baterija 2,6 Ah plus in močnejše baterije iz serije. Brezkrtačni motor ponuja več moči in s tem daljši čas delovanja. Mehki zagon in zaščita pred ponovnim zagonom služita večji varnosti uporabnikov. Tanek dizajn z ergonomskim mehkim oprijemom in dodatnim ročajem je prijeten za delo. Nevezanost motorja in menjalnika zagotavlja nemoteno delovanje, zaščita diska s hitro prilagoditvijo omogoča prilagodljivo delo. Dodatni ročaj je mogoče prilagodljivo namestiti v dveh položajih. Akumulatorska kotna brusilna plošča je opremljena z zaščito pred preobremenitvijo, vzdržljivost pa je zagotovljena z robustnim ohišjem aluminijastega menjalnika. Dostava je brez baterije in polnilnika. Prav tako je ločeno na voljo ustrezna rezalna plošča. Premer diska 125 mm, Hitrost brez obremenitve 8500 min ^ -1, Največja globina reza 33 mm.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAEINHELL
ŠTEVILO VRTLJAJEV8500 VRT/MIN
PAKIRANJEŠKATLA
PREMER PLOŠČE DO125 MM
VRSTA EL. BRUSILNEGA STROJAKOTNI BRUSILNIK
TEŽA1.44 KG
NAPETOST BATERIJE18 V
ŠTEVILO BATERIJ0
ZMOGLJIVOST BATERIJE DO/ AH
TIP BATERIJELI-ON
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit