ALU ROBNIK ALU RITE ALU ROBNIK ALUBORD RITE AR140

ALU ROBNIK ALU RITE ALU ROBNIK ALUBORD RITE AR140

Dimenzije: dolžina 2m, višina 140mm, debelina 3,5 mmALUBORD140 ? lahki robnik iz aluminija v I-obliki, profesionalen, univerzalen, prilagodljiv pri načrtovanju ureditve okolice hiše omogoča enostavno izvedbo razmejitve med različnimi materiali. ALU robniki AR140 za ravne in neravne linije kot hidroizolacijska zaščita proti vdor ... preberi več
28,90 € / kos
Na zalogi pri dobavitelju Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
ALU ROBNIK ALU RITE ALU ROBNIK ALUBORD RITE AR140
28,90 €

Podrobnejši opis

Dimenzije: dolžina 2m, višina 140mm, debelina 3,5 mmALUBORD140 ? lahki robnik iz aluminija v I-obliki, profesionalen, univerzalen, prilagodljiv pri načrtovanju ureditve okolice hiše omogoča enostavno izvedbo razmejitve med različnimi materiali. ALU robniki AR140 za ravne in neravne linije kot hidroizolacijska zaščita proti vdoru vlage, za pritrjevanje na rob, zaključek ali ločevanje tlakovcev, naravnega kamna , keramičnih ploščic, betonskih plošč in sipkih materialov, kot so gramoz, sekanci, in trava?

Dimenzije: dolžina 2m, višina 140mm, debelina 3,5 mm ALUBORD140 ? lahki robnik iz aluminija v I-obliki, profesionalen, univerzalen, prilagodljiv pri načrtovanju ureditve okolice hiše omogoča enostavno izvedbo razmejitve med različnimi materiali. ALU robniki AR140 za ravne in neravne linije kot hidroizolacijska zaščita proti vdoru vlage, za pritrjevanje na rob, zaključek ali ločevanje tlakovcev, naravnega kamna , keramičnih ploščic, betonskih plošč in sipkih materialov, kot so gramoz, sekanci, in trava? Aluminijasti robniki so izdelani iz visokokakovostnega aluminija T6 6063, uporablja se v proizvodnji letal, to omogoča 25 letno garancijo. Imajo temperaturno odpornost npr. vročega asfalta, inovativen zaobljen rob preprečuje ureznine, posebni utori omogočajo povezavo vzdolž celotne dolžine. Za spajanje robnikov uporabite vezni element AR140J ali ali fiksirni nosilec AR140PA za 90° kote uporabite originalne kotne elemente AR100W90 ali AR100W270. Dva dodatna teleskopska utora na sredini omogočata, da z veznim elementom AR64J ali klinom z nosilcem AR64PA na teh pozicijah pri sestavi in fiksiranju robnikov zgornji vidni rob nima vidne dvojne debeline. VGRADNJA: Izkopljete ozek jarek na željeno globino, priporočamo najmanj dva klina z z nosilcem AR100PA na 2m dolžine, po končani namestitvi robnik obojestransko zasujete in utrdite.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAALU RITE
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit