AMERIŠKI HLADILNIK BEKO GN 162420X

AMERIŠKI HLADILNIK BEKO GN 162420X

Šifra izdelka:
2057593
Ocena:
20% of 100
Ameriški hladilnik Beko se ponaša z moderno tehnologijo NeoFrost, ki s pomočjo ločenega sistema hlajenja zagotavlja najboljše pogoje hlajenja in živilom podaljša svežino. Uporabniku zagotavlja kar 544 L uporabne prostornine. Za večjo priročnost je odlično samodejno odtaljevanje hladilnega in zamrzovalnega dela naprave. Napravo ... preberi več
Akcijska cena Akcijska cena 926,50 € Redna: 1.090,00 € Prihranek: 163,50 €
Cena velja od 14.10. do 12.11.2020 oziroma do prodaje zalog.
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
AMERIŠKI HLADILNIK BEKO GN 162420X
926,50 €

Podrobnejši opis

Ameriški hladilnik Beko se ponaša z moderno tehnologijo NeoFrost, ki s pomočjo ločenega sistema hlajenja zagotavlja najboljše pogoje hlajenja in živilom podaljša svežino. Uporabniku zagotavlja kar 544 L uporabne prostornine. Za večjo priročnost je odlično samodejno odtaljevanje hladilnega in zamrzovalnega dela naprave. Napravo pa med drugim odlikujejo tudi ledomat, tehnologija, ki vzdržuje nivo hranilnih snovi in vitaminov pri sadju in zelenjavi, predal za daljšo svežino ter priročen mini bar. Hladilnik je v lepi inox barvi, ki jo odlikuje visoka odpornost na prstne odtise.

 • Samodejno odtaljevanje hladilnega dela.
 • Visok energijski razred A+.
 • Priročen mini bar in točilnik vode.

Za dolgotrajno svežino

Bekovo napravo odlikuje zmogljiva in napredna NeoFrost tehnologija. Ta preko dveh ločenih ventilatorjev onemogoča, da bi se vonjave v notranjosti aparata prenašale iz hladilnega v zamrzovalni del in obratno. Na ta način je omogočen najboljši proces hlajenja z visoko vsebnostjo vlage v hladilnem delu. Prav tako pa se v zamrzovalnem delu ne nabira led. Do kar 2x hitrejše ohlajevanje v notranjosti zagotavlja, da sistem vzdržuje vlago mnogo dlje časa kot sicer in s tem hrano dlje časa svežo in obstojno.

Za čisto in svežo notranjost

Zahvaljujoč tehnologiji IonGuard, ki odstranjuje neprijetne vonjave in škodljive pline, je notranjost Bekovih hladilnih aparatov prijetno dišeča in sveža. Očem skriti ionizator s pomočjo ventilatorja pet minut na vsako uro nevtralizira neprijetne vonjave in s tem prihrani energijo ter čas uporabnika.

Skrb za vsebino vašega hladilnika v središču pozornosti

Bekove hladilnike odlikuje varčna in enakomerno razporejena LED osvetljava v celotni notranjosti naprave. Svetlobne verige so razporejene po stranskih stenah in na ta način zagotavljajo predvsem čisto, enakomerno in učinkovito osvetlitev vsake police. Uporabniku se bo to vsekakor poznalo pri njegovem kulinaričnem ustvarjanju in bolj preudarni porabi hrane.

Naravni proces v vašem hladilniku

Uporabniki, ki jih še posebno skrbi za kakovost sadja, zelenjave in ostalih živil ter skrbno pazijo na svoje zdravje, bodo navdušeni nad napredno tehnologijo aktivne modre svetlobe v hladilniku. Ta znotraj predala nadaljuje naravni proces fotosinteze kot v naravi. Živila bodo tako poleg večje vsebnosti vitamina C ostala tudi dlje obstojna in bolj sveža. Vaši paradižniki bodo vedno ostali sočni, polni vitaminov in do 30 % bolj sveži.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABEKO
VRSTA HLADILNIKAAMERIŠKI
PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL176 L
PROSTORNINA HLADILNI DEL368 L
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.471 KWH
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA13 KG/24 H
ENERGIJSKI RAZREDA+
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH9 H
GARANCIJA2 LETI
KLIMATSKI RAZREDSN-T: +10 DO +43°C
GLASNOST DELOVANJA43 DB
ODPIRANJE VRATDVOJNA VRATA
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROSTDA
ŠIRINA91 CM
VIŠINA182 CM
GLOBINA72 CM
INVERTERSKI KOMPRESORDA
CONA SVEŽINEDA
PRIKLOP NA VODONE
BARVASREBRNA + INOX VRATA
POVEZLJIVOST WI-FINE
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Mnenja kupcev
 1. Slabo
  Ocena izdelka
  20%
  Zelo slabo ne deluje!

  Mnenje od

  Poslano

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit