AMERIŠKI HLADILNIK BEKO GN 163130 ZGB

AMERIŠKI HLADILNIK BEKO GN 163130 ZGB

Šifra izdelka:
2799070
Hladilnik z odličnimi lastnostmi hlajenje je naprava za kvalitetno in hitro hlajenje vaših živil. Je dvovratna ameriška naprava, ki zaradi napredne tehnologij NeoFrost zagotavlja kroženje zraka za večjo kakovost in svežino v vašem hladilniku. Notranjost osvetljuje varčna in enakomerna LED svetloba, ki uporabniku omogoča jasno p ... preberi več
1.329,90 €
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
AMERIŠKI HLADILNIK BEKO GN 163130 ZGB
1.329,90 €

Podrobnejši opis

Hladilnik z odličnimi lastnostmi hlajenje je naprava za kvalitetno in hitro hlajenje vaših živil. Je dvovratna ameriška naprava, ki zaradi napredne tehnologij NeoFrost zagotavlja kroženje zraka za večjo kakovost in svežino v vašem hladilniku. Notranjost osvetljuje varčna in enakomerna LED svetloba, ki uporabniku omogoča jasno preglednost nad živili. Prav tako ima na notranji strani vgrajen ledomat. Za varnost in higieno shranjenih živil poskrbijo aktivni ionizator, protibakterijski filter proti neprijetnim vonjavam.

  • Visok energijski razred A++.
  • Preprosto elektronsko upravljanje.
  • Samodejno odtajevanje hladilnega dela.

Dolgotrajna in skrbna hramba vaših živil

Moderna tehnologija Everfresh+ je odlična komponenta vsem, ki si želijo dolgotrajno svežega in vitaminsko bogatega sadja ter zelenjave. Tehnologija je še posebej namenjena vsem uporabnikom, ki radi kuhajo doma, sami ter obožujejo, da imajo sveža živila vedno pri roki. Ta bodo ostala sveža dokar 30 dni.

Naravni proces v vašem hladilniku

Uporabniki, ki jih še posebno skrbi za kakovost sadja, zelenjave in ostalih živil ter skrbno pazijo na svoje zdravje, bodo navdušeni nad napredno tehnologijo aktivne modre svetlobe v hladilniku. Ta znotraj predala nadaljuje naravni proces fotosinteze kot v naravi. Živila bodo tako poleg večje vsebnosti vitamina C ostala tudi dlje obstojna in bolj sveža. Vaši paradižniki bodo vedno ostali sočni, polni vitaminov in do 30 % bolj sveži.

Za dolgotrajno svežino

Bekovo napravo odlikuje zmogljiva in napredna NeoFrost tehnologija. Ta preko dveh ločenih ventilatorjev onemogoča, da bi se vonjave v notranjosti aparata prenašale iz hladilnega v zamrzovalni del in obratno. Na ta način je omogočen najboljši proces hlajenja z visoko vsebnostjo vlage v hladilnem delu. Prav tako pa se v zamrzovalnem delu ne nabira led. Do kar 2x hitrejše ohlajevanje v notranjosti zagotavlja, da sistem vzdržuje vlago mnogo dlje časa kot sicer in s tem hrano dlje časa svežo in obstojno.

Za čisto in svežo notranjost

Zahvaljujoč tehnologiji IonGuard, ki odstranjuje neprijetne vonjave in škodljive pline, je notranjost Bekovih hladilnih aparatov prijetno dišeča in sveža. Očem skriti ionizator s pomočjo ventilatorja pet minut na vsako uro nevtralizira neprijetne vonjave in s tem prihrani energijo ter čas uporabnika.

Skrb za vsebino vašega hladilnika v središču pozornosti

Bekove hladilnike odlikuje varčna in enakomerno razporejena LED osvetljava v celotni notranjosti naprave. Svetlobne verige so razporejene po stranskih stenah in na ta način zagotavljajo predvsem čisto, enakomerno in učinkovito osvetlitev vsake police. Uporabniku se bo to vsekakor poznalo pri njegovem kulinaričnem ustvarjanju in bolj preudarni porabi hrane.

Uporaba po meri vsakega uporabnika

Če ste med tistimi, ki redno odpirata in zapirate vrata vaše hladilne naprave, bo tehnologija ProSmart odlična novost. Z Beko ProSmart invertnim kompresorjem lahko odpirate vrata hladilnika tolikokrat kot si želite. Ta pametna tehnologija kompresorja omogoča izjemno prilagoditev, manjše nihanjetemperature in hitro hlajenje hrane, kar prinaša prihranek energije in denarja. Tiha učinkovitost ProSmart invertnega kompresorja prinaša tudi za kar 4-krat tišje delovanje v primerjavi z običajnimi kompresorji.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABEKO
VRSTA HLADILNIKAAMERIŠKI
PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL190 L
PROSTORNINA HLADILNI DEL368 L
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.381 KWH
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA23 KG/24 H
ENERGIJSKI RAZREDA++
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH21 H
GARANCIJA2 LETI
KLIMATSKI RAZREDSN-T: +10 DO +43°C
GLASNOST DELOVANJA43 DB
ODPIRANJE VRATDVOJNA VRATA
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROSTDA
ŠIRINA91 CM
VIŠINA179 CM
GLOBINA72 CM
INVERTERSKI KOMPRESORDA
CONA SVEŽINEDA
PRIKLOP NA VODONE
DODATNO - HLADILNIK Z ZAMRZ.FILTER NEPRIJETNIH VONJAV INVERTER IONIZATOR SVEŽA
UPRAVLJANJEELEKTRONSKO
BARVAČRNA
POVEZLJIVOST WI-FINE
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit