AMERIŠKI HLADILNIK BEKO GN1416231XPN

AMERIŠKI HLADILNIK BEKO GN1416231XPN

Štirivratni ameriški hladilnik se ponaša z izjemnimi tehnologijami hlajenja, kot so tehnologija NeoFrost. Ameriški hladilnik navdušuje z Invertnim ProSmart kompresorjem, tehnologijo No Frost.
Akcijska cena Akcijska cena 1.574,99 € Redna: 1.749,99 € Prihranek: 175,00 €
Cena velja od 20.1. do 26.1.2022 oziroma do prodaje zalog.
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
AMERIŠKI HLADILNIK BEKO GN1416231XPN
1.574,99 €

Podrobnejši opis

Štirivratni ameriški hladilnik se ponaša z izjemnimi tehnologijami hlajenja, kot so tehnologija NeoFrost. Ameriški hladilnik navdušuje z Invertnim ProSmart kompresorjem, tehnologijo No Frost.

Tehnologija NeoFrost Če ste pogosto v tekmi s časom glede ohranjanja svežine svežega sadja in zelenjave, boste s tehnologijo Beko NeoFrost? lahko povsem sproščeni. Dva ločena ventilatorja preprečujeta prenos vonjav med hladilnim in zamrzovalnim delom, kar omogoča najboljše pogoje hlajenja z visoko vsebnostjo vlage v hladilnem in brez nabiranja ledu v zamrzovalnem delu. Skupaj z 2-krat hitrejšim hlajenjem* sistem zadržuje vlago dlje časa in s tem ohranja hrano svežo, kot takrat ko ste jo kupili. *Testirano v lastnem laboratoriju. Tehnologija aktivne modre svetlobe Vsi, ki skrbno pazite na svoje zdravje, želite zagotovilo, da bosta vaše sadje in zelenjava ostala v odličnem stanju dolgo časa. In prav je tako. Z modro odločitvijo za hladilnik s tehnologijo aktivne modre svetlobe, ki v predalu nadaljuje naravni proces fotosinteze kot v naravi, boste poleg ohranjanja daljše svežine sadja in zelenjave, deležni tudi večje vsebnosti vitamina C. Vaši paradižniki bodo vedno ostali sočni, polni vitaminov in do 30 % bolj sveži*. *Testirano s strani FRPERC and TÜB?TAK (v primerjavi z običajnimi predali za paradižnike in rdečo ter zeleno papriko). Tehnologija IonGuard? ? ameriški hladilniki Ljubitelji plemenitega sira boste navdušeni nad izjemno tehnologijo za odstranjevanje neprijetnih vonjav Beko IonGuard?, saj boste od zdaj naprej to vrstne jedi hranili kar skupaj z občutljivimi jedmi, kot so jagode. Ta izjemna tehnologija proizvaja negativne ione, ki nevtralizirajo bakterije, viruse in delce, ki povzročajo neprijetne vonjave v hladilniku, s čimer se ustvari antibakterijska zaščita. To prinaša svež zrak brez neprijetnih vonjav, hrana pa ostane sveža dlje časa. Časi neprijetnih vonjav so minili. Samodejno odtajevanje hladilnega dela, dvema predaloma za sadje in zelenjavo, v zamrzovalnem delu pa se nahajajo 3 predali, predel za hitro zamrzovanje in ročni ?twist? sistem za izdelovanje ledenih kock.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABEKO
VRSTA HLADILNIKAAMERIŠKI
ENERGIJSKI RAZREDF
VIŠINA182 CM
PROSTORNINA HLADILNI DEL376 L
PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL196 L
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROSTDA
ŠIRINA90,8 CM
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA8 KG/24 H
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH15 H
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.414 KWH
INVERTERSKI KOMPRESORDA
CONA SVEŽINEDA
BARVASREBRNA
GARANCIJA2 LETI
GLOBINA70,5 CM
PRIKLOP NA VODONE
POVEZLJIVOST WI-FINE
ODPIRANJE VRATŠTIRI VRATNI
EMISIJA HRUPA39 DB
RAZRED EMISIJE HRUPAC
KLIMATSKI RAZREDSN-T: +10 DO +43°C
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

INFORMACIJSKI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit