AMERIŠKI HLADILNIK LG GSJ760PZXV

AMERIŠKI HLADILNIK LG GSJ760PZXV

Ameriški hladilnik z ledomstom in priključkom na vodo. Multi Air Flow. LED osvetlitev. Nova nadgrajena funkcija Door-in-Door ?. Optimalna raven vlage .
1.299,90 €
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup v trgovskem centru ni mogoč.
AMERIŠKI HLADILNIK LG GSJ760PZXV
1.299,90 €

Podrobnejši opis

Ameriški hladilnik z ledomstom in priključkom na vodo. Multi Air Flow. LED osvetlitev. Nova nadgrajena funkcija Door-in-Door ?. Optimalna raven vlage .

Ogromno prostora za shranjevanje LG-jev Ameriški hladilnik ponuja veliko prostora, kar 600 l - dovolj da lahko hranite vse, kar potrebujete! Tako lahko uživate v enostavni organizaciji in shranjevanju živil. Nova nadgrajena funkcija Door-in-Door ? V vratih hladilnika se nahaja dodaten prostor za shranjevanje. Inovativna tehnologija poimenovana Door-in-Door? (vrata v vratih) prinaša 9% več notranjega prostora in dodatne police za lažjo organizacijo ter dostop do pijač ali prigrizkov. Glavna vrata hladilnika se tako odpira manj pogosto in se zato tudi znatno zmanjšajo izgube hladnega zraka.* Optimalna raven vlage Hladilnik je opremljen s tehnologijo Moist Balance Crisper?, ki ohranja optimalno raven vlage. Vlaga iz hrane, shranjene v hladilniku, izhlapi in se kondenzira na rešetki, s čimer se ohrani pravo ravnovesje in tako ostane hrana dalj časa sveža. Energetski prihranki z inverterskim linearnim kompresorjem z 10 leti garancije LG-jev edinstven linearni inverterski kompresor ustvari manj notranjega trenja, kar pomeni kar do 32% manjšo porabo energije in ponuja večjo zanesljivost in vzdržljivost s kar 10 letno garancijo* na kompresor! Pametna podpora Smart ThinQ ? LG je razvil tehnologijo Smart Diagnosis ? za hitro in pravilno diagnozo in reševanje težav, ki jih imate s hladilnikom. Ta nova aplikacija ne zagotavlja samo odpravljanja težav, ampak tudi podpira stanje vzdrževanja in ponuja splošne nasvete.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALG
VRSTA HLADILNIKAAMERIŠKI
ENERGIJSKI RAZREDF
VIŠINA179 CM
PROSTORNINA HLADILNI DEL411 L
PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL214 L
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROSTDA
ŠIRINA91,2 CM
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA12 KG/24 H
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH10 H
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.431 KWH
INVERTERSKI KOMPRESORDA
CONA SVEŽINEDA
BARVASIVA
GARANCIJA2 LETI
GLOBINA73,8 CM
PRIKLOP NA VODODA
POVEZLJIVOST WI-FINE
ODPIRANJE VRATDVOJNA VRATA
EMISIJA HRUPA39 DB
RAZRED EMISIJE HRUPAC
KLIMATSKI RAZREDT: +16 DO +43°C
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

INFORMACIJSKI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit