Brezplačna dostava nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Tiskalniki in multifunkcijske naprave

MULTIFUNKCIJSKA NAPRAVA LASERSKA XEROX WORKCENTRE 3025I
Odprema v 24 urah
TISKALNIK HP ENVY 6020E AIO
Odprema v 24 urah
LASERSKI TISKALNIK XEROX PHASER 3020I
Odprema v 24 urah
Akcija Tiskalnik HP Envy 7920E -13%
TISKALNIK HP DJ PLUS 4120 AIO
Odprema v 24 urah
MULTIFUNKCIJSKA NAPRAVA CANON MG2550S PIXMA
MULTIFUNKCIJSKA NAPRAVA HP DESKJET 2710E INSTANT INK
Odprema v 24 urah
MULTIFUNKCIJSKA NAPRAVA HP OFFICEJET PRO 9012E INSTANT INK
MULTIFUNKCIJSKA NAPRAVA HP DJ 2720 AIO
Odprema v 24 urah
TISKALNIK HP ENVY 7920E ALL-IN-ONE A4 COLOR
-13%
Odprema v 24 urah
Spletni izbor res dobrih cen.
TISKALNIK XEROX C230V-DNI
TISKALNIK XEROX C235V-DNI
TISKALNIK XEROX C310V-DNI
TISKALNIK XEROX C400V-DN PRINTER BARVNI A4 35PPM
TISKALNIK XEROX C500V-DN
TISKALNIK XEROX 3025V-NI
TISKALNIK HP DESIGNJET T250 24-IN
TISKALNIK HP DESIGNJET T650 60CM
TISKALNIK HP DESIGNJET T630 36-IN
TISKALNIK HP DESIGNJET T650 36-IN
TISKALNIK HP DESKJET 4122E
TISKALNIK HP OFFICEJET 200
TISKALNIK HP SMART TANK 720 ALL-IN-ONE A4 COLOR

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Tiskalniki in multifunkcijske napreve so praktično nepogrešljive naprave s katerimi se srečujemo na dnevni bazi doma, na delovnem mestu, še posebej pa so pomembni v šolstvu. Z računalnikom jih povežeš preko USB vtičnice oziroma WiFi povezave, pogosto pa lahko v napravo vstavimo tudi spomins... Več

Tiskalniki in multifunkcijske naprave

Tiskalniki in multifunkcijske napreve so praktično nepogrešljive naprave s katerimi se srečujemo na dnevni bazi doma, na delovnem mestu, še posebej pa so pomembni v šolstvu. Z računalnikom jih povežeš preko USB vtičnice oziroma WiFi povezave, pogosto pa lahko v napravo vstavimo tudi spominsko kartico.

Vrste tiskalnikov in naprav:

  • Brizgalni tiskalniki za domačo rabo
  • Laserski tiskalniki
  • Foto tiskalniki
  • Multimedijske naprave
  • Skenerje
  • 3d tiskalniki

Tiskalnik je zunanja naprava, ki izpiše vaš izbor vsebine iz računalnika in prenaša informacije na papir. Tiskalniki se razlikujejo po velikosti, hitrosti, prefinjenosti in ceni. Tiskalnik uporabimo za tiskanje raznih dokumentov in fotograifj, zato je obvezen tako v posameznem gospodinjstvu kot tudi na delovnem mestu. Tiskalnike ločimo še na brizgalne in laserske, ki so pogosteje uporabni v službene namene.

Foto tiskalniki so namenjeni predvsem profesionalnemu tiskanju fotografij, katere za željeno kakovost potrebujemo tudi primeren foto papir. Foto tiskalniki so brizgalni tiskalniki in omogočajo tudi običajno tiskanje na različne velikosti ter debeline papirja. Glede na ločljivost tiskalnika, kvalitete fotografije in uporabljenega papirja ter kartuš bo odvisna kakovost natisnjenih fotografij.

Poznamo pa tudi prenosne foto tiskalnike, katere zaradi svoj evelikosti lahko date v žep ali zapakitrate in vzamete s seboj napotovanje. Navadno se s prenosnim tiskalnikom povežete preko telefona, računalnika, tablice preko bluetooth povezave. V Merkurju imamo trenutno v ponudbi prenosnih liskalnikov Canonov tiskalnik Zoemini.

Brizgalni tiskalnik na papir razprši črnilo iz kartuše s črnilom, katere lahko menjamo posamezno ali v paketu, medtem ko laserski tiskalnik uporablja laserski žarek, ki se odbija od zrcala, da pritegne črnilo (imenovano toner) na izbrana področja papirja. Ti so posebej primerni ob tiskanju večjih količin, zato so v podjetjih skoraj obvezni. Laserski tiskalniki so tudi hitrejši in bolj zanesljivi kot brizgalni tiskalniki, niso pa primerni za tisk fotografij.

Multifunkcijske naprave pa vam omogoča poleg tiskanja še možnosti skeniranja in kopiranja. V Merkurju vam ponujamo blagovne znamke Epson, HP in Xerox. Z nakupom multimedijske naprave delo postane bolj organizirano in miza funkcionalno opremljena. Prednosti teh naprav so enostavna uporaba, sprejemljiva cena in manjše zahteve po prostoru multifunkcijske naprave postavljajo ob bok standardnim tiskalnikom, fotokopirnim strojem in skenerjem. Vse bolj priljubljene so tudi na poslovnem in ne le osebnem področju.

Multifunkcijske naprave se razlikujejo po hitrosti črno-belega in barvnega tiskanja, ki se gibljejo od 10 do več kot 40 strani na minuto, eno- ali obojestransko, le to pa je odvisno ali izberete brizgalno ali lasersko multifunkcijsko napravo. Odločitev, ali boste investirali v barvni laserski tiskalnik ali multifunkcoijsko napravo, ki je nekoliko dražja, je v veliki meri odvisna od tega, kaj in koliko nameravate tiskati. Če želite besedilo ali grafiko natisniti na navaden papir, morate tiskati veliko in tudi hitro, potem je barvni laser prava izbira za vas. Če želite hitro tiskati in barva ni pomembna je odlična izbira črno-bela laserska naprava, v kolikor pa občasno želite natisniti tudi fotografijo, potrem izberite brizgalno multifunkcijsko napravo.

3D printer ali 3D tiskalnik je nekaj povsem drugega. 3D tisk je postopek izdelave trirazsežnih trdnih objektov katere koli oblike iz digitalnega modela. 3D-tiskanje se doseže z uporabo posebnega 3T tiskalnika in aditivnega postopka, pri katerem se v različnih oblikah odlagajo zaporedne plasti materiala.

V merkurjevi ponudbi tako lahko izbirate med priznanimi blagovnimi znamkami Canon, Epson, HP in Xerox.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije