Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
BARVA ZA TEKSTIL DYLON ČRNA 12 350 G INTENSE BLACK

BARVA ZA TEKSTIL DYLON ČRNA 12 350 G INTENSE BLACK

Šifra izdelka:
2847990
Pri barvanju upoštevajte prvotno barvo tekstila. Barva prav tako različno obarva vzorce na tekstilu. Barve so obstojne, ne poškodujejo pralnega stroja in ne obarvajo perila pri naslednjem pranju.NASVET: Barvam je že dodana sol, zato je vam ni potrebno dodajati. Priporočamo, da naenkrat barvate do največ 3 kg tekstila. Šivi iz p ... preberi več
9,99 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
BARVA ZA TEKSTIL DYLON ČRNA 12 350 G INTENSE BLACK
9,99 €

Podrobnejši opis

Pri barvanju upoštevajte prvotno barvo tekstila. Barva prav tako različno obarva vzorce na tekstilu. Barve so obstojne, ne poškodujejo pralnega stroja in ne obarvajo perila pri naslednjem pranju.NASVET: Barvam je že dodana sol, zato je vam ni potrebno dodajati. Priporočamo, da naenkrat barvate do največ 3 kg tekstila. Šivi iz poliestrskega sukanca se ne bodo obarvali. Lahko se zgodi, da barve določenih madežev ne bodo prekrile.

  • Enostavna in hitra uporaba.

DYLON BARVE ZA BARVANJE TEKSTILA V PRALNEM STROJU Rezultat, ki ga boste pri barvanju dosegli, je odvisen od: 1.VRSTE TEKSTILA Bombažna, lanena in viskozna vlakna se izjemno lepo obarvajo-dosežete močne in intenzivne barve. Mešanice s poliestrom se obarvajo svetleje od označenega tona. Volna, svila, poliester, akril, najlon in posebne tkanine (ponavadi tiste, ki jih lahko čistite le kemično) pa se ne obarvajo. 2.TEŽE TEKSTILA Škatlica barve zadostuje za barvanje 600g tekstila, če želite doseči poln, močan ton barve. Če imate tekstila več, bo barva svetlejša. Pri barvanju večjih količin tekstila, dodajte več barve. Priporočamo pa, da ne barvate več tekstila kot je 1/2 kapacitete pralnega stroja. 3. PRVOTNE BARVE TEKSTILA Če želite tekstilu popolnoma spremeniti barvo(npr. iz črne v modro), najprej uporabite DYLON PRE-DYE razbarvilo. To bo odstranilo osnovno barvo tekstila, nato pa izberite odtenek barve Dylon, ki jo želite uporabiti. Upoštevajte, da same barve Dylon niso pokrivne (če moder tekstil barvate z rdečo barvo, bo rezultat vijoličen tekstil), zato Pre Dye uporabite tudi v primeru, če želite obstoječo barvo spremeniti v svetlejši odtenek. Pri barvanju vzorčastega tekstila, je vzorec običajno viden tudi ko ga prebarvate. NAVODILA Stehtajte tekstil in določite ustrezno količino barve, ki jo potrebujete. Tekstil temeljito operite (brez mehčalca), da odstranite apreture in madeže. Vsebino škatlice Dylon barve stresite v boben stroja, nanjo pa položite vlažen, nezložen tekstil. Za barvanje uporabite program za pranje na 40°C -brez predpranja, ekonomičnega načina ali 1/2 ciklusa. Ko se cikel zaključi, dodajte pralni prašek in še enkrat operite obarvan tekstil na 40°C.Ko je opran, ga posušite v senci. Da odstranite ostanke barve v pralnem stroju, priporočamo, da še enkrat zaženete prazen pralni stroj z dodanim detergentom. NASVET: Barvam je že dodana sol, zato je vam ni potrebno dodajati. Priporočamo, da naenkrat barvate do največ 3 kg tekstila. Šivi iz poliestrskega sukanca se ne bodo obarvali. Lahko se zgodi, da barve določenih madežev ne bodo prekrile.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKADYLON
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit