BATERIJE IN POLNILNIKI EINHELL 2X 18V 3.0 AH STARTER KIT POWER X-CHANGE

BATERIJE IN POLNILNIKI EINHELL 2X 18V 3.0 AH STARTER KIT POWER X-CHANGE

Einhell baterijski komplet s polnilcem 2x 3,0Ah & 30min , PXC-Starter-Kit (2x baterija + polnilnik, univerzalno za vse naprave PXC, aktivni sistem za upravljanje akumulatorja-ABS, 3-stopenjski LED prikaz)
88,99 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
BATERIJE IN POLNILNIKI EINHELL 2X 18V 3.0 AH STARTER KIT POWER X-CHANGE
88,99 €

Podrobnejši opis

Einhell baterijski komplet s polnilcem 2x 3,0Ah & 30min , PXC-Starter-Kit (2x baterija + polnilnik, univerzalno za vse naprave PXC, aktivni sistem za upravljanje akumulatorja-ABS, 3-stopenjski LED prikaz)

  • Dvojni polnilnik (2 bateriji hkrati).
  • 2 bateriji 3,0 Ah.
  • Daljši delovni čas in več energije .

Einhell baterijski komplet s polnilcem 2x 3,0Ah & 30min , PXC-Starter-Kit je idealna osnova za zagon ali razširitev družine Power X-Change v vašem domu. Začetni komplet z 2x 18 V 3,0 Ah polnilno baterijo Power X-Change in hitrim polnilnikom je član večfunkcijskega in popolnoma zamenljivega baterijskega sistema Power X-Change podjetja Einhell. Akumulatorske baterije Power X-Change lahko univerzalno uporabljate za napajanje in trajanje vseh brezžičnih orodij iz celotne družine izdelkov za vrt in delavnice. Polnilci iz te serije se lahko univerzalno uporabljajo za vse polnilne baterije PXC. Koristi za kupca so očitne: ena baterija za polnjenje in en polnilnik za vsa orodja ne prihranita le pomembnih stroškov nakupa, univerzalna uporaba pomaga tudi pri varovanju okolja. Prav tako odstrani nered in kaos v vaši delavnici zaradi velikega števila različnih akumulatorskih baterij in polnilcev za vsako posebej orodje. Vključeni sta dve bateriji PXC za visoko moč, dolg čas delovanja in uporabo 36 V naprav (2x 18 V). Kakovostna akumulatorska baterija se upira spominskemu učinku in samopraznjenju, kar je običajno povezano z baterijami. Akumulator Power X-Change 18 V 3,0 Ah je idealna baterija iz družine Power X-Change in je primerna tudi za uporabo TWIN-PACK z orodji in napravami 36 V. ABS - Aktivni sistem za upravljanje akumulatorja, ki nadzoruje postopek, ima mikroprocesor za stalno spremljanje parametrov akumulatorja. Tako zagotavlja največjo varnost, optimalno delovanje orodja, največji čas delovanja ter najdaljšo življenjsko dobo baterije in orodja. Trenutni nivo napolnjenosti lahko preverite na 3-stopenjskem LED prikazovalniku. Ohišje je zasnovano tako, da je odporno na prah, korozijo in mehanske vplive. Gumijasta obloga zagotavlja visoko zaščito akumulatorja z dobrim oprijemom. Obstaja zapah, ki vam omogoča enostavno odstranitev baterije iz vsakega orodja. Hitri polnilnik baterij je kompaktne zasnove in zavzame zelo malo prostora, ima pa tudi vgrajene ušesce za enostavno obešanje na steno. Hitra tehnologija polnjenja zagotavlja kratke čase polnjenja, za optimalno polnjenje in največjo varnost pa baterijo stalno nadzira inteligenten sistem za upravljanje polnjenja. Obstaja način osveževanja za ponovno aktivacijo popolnoma izpraznjenih baterij. Vse trenutne informacije zagotavlja šeststopenjski LED indikator napolnjenosti.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAEINHELL
PAKIRANJEŠKATLA
KAPACITETA BATERIJE3 AH
NAPETOST BATERIJE18 V
ŠTEVILO BATERIJ2
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit