BAZEN S KOVINSKO KONSTRU. INTEX ULTRA FRAME 488X122 CM

BAZEN S KOVINSKO KONSTRU. INTEX ULTRA FRAME 488X122 CM

Intex Ultra Frame je odlična osvežitev v vročih poletnih dneh. Dno in stranice bazena so narejene iz troslojnega materiala SUPER-TOUGH(r), ki je sestavljen iz poliestrskega nosilnega sloja s dvostranskim laminiranim PVC materialom. Odporna je na bencin, olje, slano vodo, obrabo, sunke in sončne žarke. Dizajn Intex ima izjemno s ... preberi več
919,99 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Odprema v 24 urah
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
BAZEN S KOVINSKO KONSTRU. INTEX ULTRA FRAME 488X122 CM
919,99 €

Podrobnejši opis

Intex Ultra Frame je odlična osvežitev v vročih poletnih dneh. Dno in stranice bazena so narejene iz troslojnega materiala SUPER-TOUGH(r), ki je sestavljen iz poliestrskega nosilnega sloja s dvostranskim laminiranim PVC materialom. Odporna je na bencin, olje, slano vodo, obrabo, sunke in sončne žarke. Dizajn Intex ima izjemno stabilnost tudi brez dodatne podpore. Bazen je debelejši in trdnejši od prejšnjih modelov Prism, da bi povečali odpornost na vodni tlak in omogočili večje polnjenje bazena. Robovi so okrogli in ohlapni, da se lahko otroci varno igrajo.

  • Bazen z masivno konstrukcijo.
  • Dolga življenjska doba.
  • XTR tehnologija.

Peščeni filter je najboljša zagotovitev, da boste imeli vedno čisto in bistro vodo. Vključen peščeni filter Intex je najboljša kombinacija na področju filtrirnih med optimizacijo cene in čiščenja vode bazena. Črpalka ima moč 4,500 l/h. Priporočen dnevni čas delovanja za tovrstni bazen je 5 ali 6h.Peščeni filter je opremljen z ventilom, ki ima 6 funkcij: filtriranje, čiščenje, izpiranje, recikliranje, praznjenje, stop. Volumen vode pri 90% polnitvi 19.156 l, mere: 488x122 cm. Varnostna lestev: je proizvod nove generacije, izdelana iz obdelanega jekla. Plastični klini so nedrseči, narejeni iz materiala odpornega proti udarcem, ki se lahko dvignejo za večjo varnost mlajših otrok. Pakiranje vključuje: filtrirna črpalka na pesek, lestev z odstranljivimi stopnicami, podlogo za bazen in zaščitno pokrivalo.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAINTEX
ŠIRINA488 CM
DOLŽINA488 CM
VODNA KAPACITETA19156 L
LINIJAULTRA XTR FRAME
ČRPALKAS PEŠČENIM FILTROM
VIŠINA122 CM
PREMER488 CM
LESTEVDA
POKRIVALODA
PODLOGADA
OBLIKA BAZENAOKROGEL
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit