Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
BETONSKI TLAKOVEC KOGRAD ELEGANCA MIX NATURA

BETONSKI TLAKOVEC KOGRAD ELEGANCA MIX NATURA

Šifra izdelka:
1758806
Eleganca tlakovci Kograd izdelani iz betona za preprosto ureditev javnih kot tudi privatnih zunanjih površin. Dvoslojna izdelava zagotavlja kakovost in dolgo življenjsko dobo. Hidrofobnost tlakovcem zmanjša verjetnost cvetenja betona, kremenčeva zgornja plast pa nudi tlakovcem dobro trdnost. Primerni so za povozne in pohodne po ... preberi več
Cena ni na voljo
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup v Spletnem centru ni možen Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
BETONSKI TLAKOVEC KOGRAD ELEGANCA MIX NATURA

Podrobnejši opis

Eleganca tlakovci Kograd izdelani iz betona za preprosto ureditev javnih kot tudi privatnih zunanjih površin. Dvoslojna izdelava zagotavlja kakovost in dolgo življenjsko dobo. Hidrofobnost tlakovcem zmanjša verjetnost cvetenja betona, kremenčeva zgornja plast pa nudi tlakovcem dobro trdnost. Primerni so za povozne in pohodne površine. Debelina: 6 cm. Dimenzije: 24x24 cm in 24x16 cm. Barva: mix Natura v sivo črno rjavi izvedbi.

  • Izdelki z dolgo tradicijo in dobro kakovostjo. .
  • Odporen na sol, zmrzal, obrus.
  • Vpijajo manj vode in nečistoč.

Kakovostna izdelava

Betonski tlakovci so izdelani iz najkakovostnejšega kremenčevega peska, ki sestavlja vrhnjo plast tlakovcev. Zaradi dodatka hidrofobnega sredstva tlakovci vpijajo manj vode ter nečistoč, kar zmanjša verjetnost cvetenja betona. Odporni so na sol ter zmrzal, proti obrusu, kremenčev pesek pa jim zagotavlja tudi visoko trdnost. Tlakovci so izdelani v skladu s standardi, uporabljeni materiali pa so certificirani.

Zanimiv končni izgled

Tlakovci različnih dimenzij se zaradi izgleda naravnega kamna dobro zlijejo z okolico. Možno je poigravanje s preprostimi linijami. Klasična oblika omogoča večno eleganco in preprosto polaganje. Primerni za pohodne kot tudi povozne površine. Tlakovci imajo širok nabor uporabe, od mestnih jeder, trgov in parkov, do parkirišč, pokopališča ter domačih vrtov, saj se tlakovci odlično zlivajo z okolico. Pri polaganju v kombinaciji več barv je mogoče oblikovati nešteto oblik in vzorcev in s tem poživiti okolico.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAKOGRAD
Napišite vaše mnenje o izdelku