Brezplačna dostava nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
BETONSKI TLAKOVEC KOGRAD PRAVOKOTNIK 10X20X6 CM SIV

BETONSKI TLAKOVEC KOGRAD PRAVOKOTNIK 10X20X6 CM SIV

Šifra izdelka:
1399682
Tlakovci Kograd pravokotne oblike izdelani iz betona za preprosto ureditev javnih kot tudi privatnih zunanjih površin. Dvoslojna izdelava zagotavlja kakovost in dolgo življenjsko dobo. Hidrofobnost tlakovcem zmanjša verjetnost cvetenja betona, kremenčeva zgornja plast pa nudi tlakovcem dobro trdnost. Primerni so za povozne in p ... preberi več
Cena ni na voljo
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Nakup v Spletnem centru ni možen Po naročilu v trgovskih centrih
BETONSKI TLAKOVEC KOGRAD PRAVOKOTNIK 10X20X6 CM SIV

Podrobnejši opis

Tlakovci Kograd pravokotne oblike izdelani iz betona za preprosto ureditev javnih kot tudi privatnih zunanjih površin. Dvoslojna izdelava zagotavlja kakovost in dolgo življenjsko dobo. Hidrofobnost tlakovcem zmanjša verjetnost cvetenja betona, kremenčeva zgornja plast pa nudi tlakovcem dobro trdnost. Primerni so za povozne in pohodne površine. Dimenzije: 10x20x6 cm. Barva: siva.

  • Manjša možnost cvetenja betona.
  • Odporen na sol, zmrzal, obrus.
  • Izdelki z dolgo tradicijo in dobro kakovostjo. .

Kakovostna izdelava

Betonski tlakovci so izdelani iz najkakovostnejšega kremenčevega peska, ki sestavlja vrhnjo plast tlakovcev. Odporni so na sol ter zmrzal, proti obrusu, kremenčev pesek pa jim zagotavlja tudi visoko trdnost. Tlakovci so izdelani v skladu s standardi, uporabljeni materiali pa so certificirani. Zaradi dodatka hidrofobnega sredstva tlakovci vpijajo manj vode ter nečistoč, kar zmanjša verjetnost cvetenja betona.

Pester izgled

Kvadratni tlakovci se zaradi izgleda naravnega kamna dobro zlijejo z okolico. Možno je poigravanje s preprostimi linijami. Kvadratna oblika omogoča večno eleganco in preprosto polaganje. Primerni za pohodne kot tudi povozne površine. Tlakovci imajo širok nabor uporabe, od mestnih jeder, trgov in parkov, do parkirišč, pokopališča ter domačih vrtov, saj se tlakovci odlično zlivajo z okolico. . Pri polaganju v kombinaciji več barv je mogoče oblikovati nešteto oblik in vzorcev in s tem poživiti okolico.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAKOGRAD
Napišite vaše mnenje o izdelku