BETONSKI TLAKOVEC KOGRAD ROMANIKA ČRN

BETONSKI TLAKOVEC KOGRAD ROMANIKA ČRN

Tlakovci spominjajo na naravni kamen, njihovi nepravilni robovvi in reliefna struktura dajejo tlakovanim površinam pridih antičnega. Odličen izbor za stara mestna jedra, trge, parkirišča in parke kjer se tla zlivajo z okolico. Na Voljo v barvah: siva, črna, rjavo-črna, aprikot rumena, rumeno rjava, sivo-črna. Dimenzija: 26x16x ... preberi več
15,59 € / m2
Paket i Pri dodajanju v košarico se vam obračuna cena na paket Cena paketa: 84,34 €
Paket obsega: 5,41 m2
84,34 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

Vnesite željeno količino:

m2
paket
PAKET

1 paket

84,34

Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
BETONSKI TLAKOVEC KOGRAD ROMANIKA ČRN
84,34 €

Podrobnejši opis

Tlakovci spominjajo na naravni kamen, njihovi nepravilni robovvi in reliefna struktura dajejo tlakovanim površinam pridih antičnega. Odličen izbor za stara mestna jedra, trge, parkirišča in parke kjer se tla zlivajo z okolico. Na Voljo v barvah: siva, črna, rjavo-črna, aprikot rumena, rumeno rjava, sivo-črna. Dimenzija: 26x16x6, 16x16x6, 10x16x6.

  • Dvoslojna izdelava, vrhnja plast iz kremena. .
  • Izdelki z dolgo tradicijo in dobro kakovostjo. .
  • Dolga življenjska doba.

Kakovostna izdelava

Betonski tlakovci so izdelani iz najkakovostnejšega kremenčevega peska, ki sestavlja vrhnjo plast tlakovcev. Odporni so na sol ter zmrzal, proti obrusu, kremenčev pesek pa jim zagotavlja tudi visoko trdnost. Tlakovci so izdelani v skladu s standardi, uporabljeni materiali pa so certificirani. Zaradi dodatka hidrofobnega sredstva tlakovci vpijajo manj vode ter nečistoč, kar zmanjša verjetnost cvetenja betona.

Pester končni izgled

Videz tlakovcev spominja na naravni kamen, nepravilni robovi in reliefna struktura pa tlakovanim površinam dajejo antični izgled. Tlakovci imajo širok nabor uporabe, od mestnih jeder, trgov in parkov, do parkirišč, pokopališča ter domačih vrtov, saj se tlakovci odlično zlivajo z okolico. Primerni za dovozne poti. Sestavljeni so iz treh dimenzijsko različnih kvadratov, zato s polaganjem v različnem zaporedju dobite zanimive, različne efekte. Dimenzije: 26x16x6 cm, 16x16x6 cm, 10x16x6 cm. Poraba: cca 35 kosov / m2.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAKOGRAD
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit