Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
BETONSKI TLAKOVEC KOGRAD ROMANIKA MIX SIVO - ČRN

BETONSKI TLAKOVEC KOGRAD ROMANIKA MIX SIVO - ČRN

Šifra izdelka:
553716
Tlakovci spominjajo na naravni kamen, njihovi nepravilni robovvi in reliefna struktura dajejo tlakovanim površinam pridih antičnega. Odličen izbor za stara mestna jedra, trge, parkirišča in parke kjer se tla zlivajo z okolico. Na Voljo v barvah: siva, črna, rjavo-črna, aprikot rumena, rumeno rjava, sivo-črna. Dimenzija: 26x16x ... preberi več

Vnesite željeno količino:

M2
paket

1 paket

5,40

Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
BETONSKI TLAKOVEC KOGRAD ROMANIKA MIX SIVO - ČRN

Podrobnejši opis

Tlakovci spominjajo na naravni kamen, njihovi nepravilni robovvi in reliefna struktura dajejo tlakovanim površinam pridih antičnega. Odličen izbor za stara mestna jedra, trge, parkirišča in parke kjer se tla zlivajo z okolico. Na Voljo v barvah: siva, črna, rjavo-črna, aprikot rumena, rumeno rjava, sivo-črna. Dimenzija: 26x16x6, 16x16x6, 10x16x6.

  • Dvoslojna izdelava, vrhnja plast iz kremena. .
  • Vpijajo manj vode in nečistoč.
  • Izdelki z dolgo tradicijo in dobro kakovostjo. .

Kakovostna izdelava

Tlakovci Kograd so dvoslojno izdelani. Vrhnjo plast tlakovca predstavlja kremenčev pesek, ki zagotavlja dobro odpornost na različne dejavnike, kot so obrus, zmrzovanje oz. taljenje v prisotnosti soli. Zaradi kremenčeve plasti so tlakovci tudi bolj trdni. Hidrofobno sredstvo, ki je dodano betonu, zagotavlja manjše vpijanje nečistoč in vode, saj so izdelki globinsko zaščiteni.

Pester končni izgled

Nepravilni robovi in reliefna struktura dajeta antični pridih, tlakovane površine pa se zaradi naravnega izgleda tlakovcev dobro zlijejo z okolico. Univerzalnost tlakovcev omogoča pestro uporabo na različnih področjih. Primerni so za tlakovanje dvorišči in okolice individualnih hiš, kot tudi trgovskih centrov, parkov, mestnih jeder, trgov. Uporabni za vse dovozne poti. Sestavljeni so iz treh dimenzijsko različnih kvadratov, zato s polaganjem v različnem zaporedju dobite zanimive, različne efekte. Dimenzije: 26x16x6 cm, 16x16x6 cm, 10x16x6 cm. Poraba: cca 35 kosov / m2.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAKOGRAD
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit