BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP ŠESTKOTNIK FI 20 CEMENTNO SIV

BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP ŠESTKOTNIK FI 20 CEMENTNO SIV

Betonski tlakovci podjetja Oblak Commerce 6-kotne oblike linije Basic so primerni za ureditev zunanjih tlakovanih površin. Uporabljajo se tako za pohodne kot tudi povozne površine, zato se z njimi lahko uredi parke, dvorišča, pešpoti in vrtne potke. Odlikuje jih enostavno polaganje, saj oblika omogoča preprosto medsebojno stika ... preberi več
17,99 € / m2
Paket i Pri dodajanju v košarico se vam obračuna cena na paket Cena paketa: 17,27 €
Paket obsega: 0,96 m2
17,27 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

Vnesite željeno količino:

m2
paket
PAKET

1 paket

17,27

Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP ŠESTKOTNIK FI 20 CEMENTNO SIV
17,27 €

Podrobnejši opis

Betonski tlakovci podjetja Oblak Commerce 6-kotne oblike linije Basic so primerni za ureditev zunanjih tlakovanih površin. Uporabljajo se tako za pohodne kot tudi povozne površine, zato se z njimi lahko uredi parke, dvorišča, pešpoti in vrtne potke. Odlikuje jih enostavno polaganje, saj oblika omogoča preprosto medsebojno stikanje. Odlično se podajo v cvetoče urejeno okolico, pešpoti pa se lahko oblikujejo kar brez robnikov. Uporaba različnih barv omogoča doseganje zanimivih vzorcev. Premer: 20 cm. Višina: 6 cm. Poraba: 29 kosov na m2. Barva: siva.

  • Enostavno polaganje. .
  • Primeren za pohodne in povozne površine. .
  • Klasičen in urejen izgled tlakovanih površin.

Globinska impregnacija

Tlakovci podjetja Oblak Commerce so izdelani s posebnim procesom, ki produktom zagotavlja odlično hidrofobnost. Torej tlakovci dobro odbijajo vodo in niso dovzetni na vezanje vlage iz tal. Propadanje betona je manj verjetno, saj so izdelani iz vrhunskih materialov, ki izdelek ščitijo pred mrazom, taljenjem, zmrzovanjem in soljo. Poleg zgoraj naštetih lastnosti jih odlikuje odlična odpornost pred vsemi vremenskimi razmerami, saj le te a tlakovce ne vplivajo negativno.

Aqua stop

Tlakovci niso dovzetni za vpijanje vode in nečistoč, zato je njihova doba uporabnosti znatno daljša. Več kot enostavno pa je tudi njihovo vzdrževanje ter čiščenje. Na tlakovcih Oblak Commerce se redko pojavi eflorescenca. Barve izdelkov obdelanih z ?aqua stop? tehnologijo so bolj intenzivne in obstojnejše. Površina izdelkov je odporna na mraz v prisotnosti soli, vsa umazanija (olje, masti madeži, rdeče vino?) pa ostane na površini.

Tradicija in kakovost

Izdelki podjetja Oblak Commerce so izdelani iz kakovostnih materialov. Narejeni pa so po evropskih standardih. Kakovostni materiali in vrhunski postopki izdelave produktom nudijo dobre natezne, upogibne, tlačne in strižno-natezne trdnosti. Tlakovci so primerni za pohodne in povozne površine, tudi tiste z večjo obremenitvijo. Odlično se obnesejo za tlakovanje parkov, dvorišč, kolesarskih poti, pločnikov, vrtnih poti in dovozov.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAOBLAK GROUP
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit