Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP MANTOVA TREND MIX21 BELA, ČRNA, OKER

BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP MANTOVA TREND MIX21 BELA, ČRNA, OKER

Šifra izdelka:
1723241
Mantova tlakovci linije Trend so kakovostni produkti podjetja Oblak Commerce in so primerna izbira za zanimivo ureditev tlakovanih zunanjih površin. Uporabni so za dvorišča, dovoze, parkirišča, vrtne poti ter parke. Zaznamujejo jih štiri različne velikosti tlakovcev, rahlo reliefna zgornja površina in neobičajne velikosti tlako ... preberi več
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP MANTOVA TREND MIX21 BELA, ČRNA, OKER

Podrobnejši opis

Mantova tlakovci linije Trend so kakovostni produkti podjetja Oblak Commerce in so primerna izbira za zanimivo ureditev tlakovanih zunanjih površin. Uporabni so za dvorišča, dovoze, parkirišča, vrtne poti ter parke. Zaznamujejo jih štiri različne velikosti tlakovcev, rahlo reliefna zgornja površina in neobičajne velikosti tlakovcev. Debelina: 7 cm. Dimenzije: 21,9x32,9 cm, 32,9x32,9 cm, 43,9x32,9 cm in 54,9x32,9 cm. Barva: bela, črna in oker.

  • Primerno za pohodne in povozne površine. .
  • Vedno aktualna oblika.
  • Vrhunski materiali.

Tradicija in kakovost

Izdelki podjetja Oblak Commerce so izdelani iz kakovostnih materialov. Narejeni pa so po evropskih standardih. Kakovostni materiali in vrhunski postopki izdelave produktom nudijo dobre natezne, upogibne, tlačne in strižno-natezne trdnosti. Tlakovci so primerni za pohodne in povozne površine, tudi tiste z večjo obremenitvijo. Odlično se obnesejo za tlakovanje parkov, dvorišč, kolesarskih poti, pločnikov, vrtnih poti in dovozov.

Aqua stop

Tlakovci niso dovzetni za vpijanje vode in nečistoč, zato je njihova doba uporabnosti znatno daljša. Več kot enostavno pa je tudi njihovo vzdrževanje ter čiščenje. Na tlakovcih Oblak Commerce se redko pojavi eflorescenca. Barve izdelkov obdelanih z ?aqua stop? tehnologijo so bolj intenzivne in obstojnejše. Površina izdelkov je odporna na mraz v prisotnosti soli, vsa umazanija (olje, masti madeži, rdeče vino?) pa ostane na površini.

Globinska impregnacija

Tlakovci podjetja Oblak Commerce so izdelani s posebnim procesom, ki produktom zagotavlja odlično hidrofobnost. Torej tlakovci dobro odbijajo vodo in niso dovzetni na vezanje vlage iz tal. Propadanje betona je manj verjetno, saj so izdelani iz vrhunskih materialov, ki izdelek ščitijo pred mrazom, taljenjem, zmrzovanjem in soljo. Poleg zgoraj naštetih lastnosti jih odlikuje odlična odpornost pred vsemi vremenskimi razmerami, saj le te a tlakovce ne vplivajo negativno.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAOBLAK GROUP
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit