BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP NAPOLI MIX 16 TONALIT BEL, ČRN

BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP NAPOLI MIX 16 TONALIT BEL, ČRN

Napoli tlakovci linije Trend so kakovostni produkti podjetja Oblak Commerce in so primerna izbira za zanimivo ureditev tlakovanih zunanjih površin. Uporabni so za dvorišča, dovoze, parkirišča, vrtne poti ter parke. Zaznamujejo jih tri različne velikosti tlakovcev ter okrušeni robovi na pohodni strani. Odlično se obnesejo pri po ... preberi več
24,49 € / m2
Paket i Pri dodajanju v košarico se vam obračuna cena na paket Cena paketa: 25,47 €
Paket obsega: 1,04 m2
25,47 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

Vnesite željeno količino:

m2
paket
PAKET

1 paket

25,47

Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP NAPOLI MIX 16 TONALIT BEL, ČRN
25,47 €

Podrobnejši opis

Napoli tlakovci linije Trend so kakovostni produkti podjetja Oblak Commerce in so primerna izbira za zanimivo ureditev tlakovanih zunanjih površin. Uporabni so za dvorišča, dovoze, parkirišča, vrtne poti ter parke. Zaznamujejo jih tri različne velikosti tlakovcev ter okrušeni robovi na pohodni strani. Odlično se obnesejo pri polaganju na način ?ribje kosti?. Debelina: 7 cm. Dimenzije: 11,9x23,9 cm, 23,9x23,9 cm in 35,9x23,9 cm. Barva: Tonalit - bela in črna.

  • Primerno za pohodne in povozne površine. .
  • Vedno aktualna oblika.
  • Vrhunski materiali.

Tradicija in kakovost

Izdelki podjetja Oblak Commerce so izdelani iz kakovostnih materialov. Kakovostni materiali in vrhunski postopki izdelave produktom nudijo dobre natezne, upogibne, tlačne in strižno-natezne trdnosti. Proizvodni proces poteka po evropskih standardih. Tlakovci so primerni za pohodne in povozne površine, tudi tiste z večjo obremenitvijo. Odlično se obnesejo za tlakovanje parkov, dvorišč, kolesarskih poti, pločnikov, vrtnih poti in dovozov.

Aqua stop

Barve izdelkov obdelanih z ?aqua stop? tehnologijo so bolj intenzivne in obstojnejše. Vsa umazanija (olje, masti madeži, rdeče vino?) ostane na površini, zato sta vzdrževanje kot tudi nega več kot enostavna. Življenjska doba se podaljšuje zahvaljujoč aqua stop tehnologiji, ki produktom preprečuje vpijanje vode in umazanije.

Globinska impregnacija

Oblak Commerce tlakovci zagotavljajo hidrofobno sestavo. Odlično odbijajo vodo in nase ne vežejo vlage iz tal. Izdelani so le iz najkvalitetnejših materialov, ki produktom preprečujejo prehitro razpadanje betona. Poleg zgoraj naštetih lastnosti jih odlikuje odlična odpornost pred vsemi vremenskimi razmerami, saj le te a tlakovce ne vplivajo negativno. Tako so tlakovci zaščiteni pred taljenjem in zmrzovanjem v prisotnosti soli. Odlikuje jih tudi manjša dovzetnost za nastanek eflorescence.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAOBLAK GROUP
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit