Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP NAPOLI TREND MIX21 BELA, ČRNA, OKER

BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP NAPOLI TREND MIX21 BELA, ČRNA, OKER

Šifra izdelka:
1723230
Betonski tlakovci Napoli podjetja Oblak Commerce linije Trend. Odlična izbira za enostavno in lepo urejeno okolico s tlakovano površino. Zaznamujejo jih ostri robovi na pohodni strani. Primerni so tako za pohodne kot tudi povozne površine, od dvorišč, pločnikov, trgov, okolica trgovskih centrov, dvorišča in drugo. Tri različne ... preberi več
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP NAPOLI TREND MIX21 BELA, ČRNA, OKER

Podrobnejši opis

Betonski tlakovci Napoli podjetja Oblak Commerce linije Trend. Odlična izbira za enostavno in lepo urejeno okolico s tlakovano površino. Zaznamujejo jih ostri robovi na pohodni strani. Primerni so tako za pohodne kot tudi povozne površine, od dvorišč, pločnikov, trgov, okolica trgovskih centrov, dvorišča in drugo. Tri različne velikosti tlakovcev omogočajo pestro in unikatno polaganje. Debelina: 7 cm. Dimenzije: 11,9x23,9 cm, 23,9x23,9 cm in 35,9x23,9 cm. Barva: Classico ? bela, črna in oker.

  • Primerno za pohodne in povozne površine. .
  • Vedno aktualna oblika.
  • Vrhunski materiali.

Globinska impregnacija

Tlakovci podjetja Oblak Commerce so izdelani s posebnim procesom, ki produktom zagotavlja odlično hidrofobnost. Torej tlakovci dobro odbijajo vodo in niso dovzetni na vezanje vlage iz tal. Propadanje betona je manj verjetno, saj so izdelani iz vrhunskih materialov, ki izdelek ščitijo pred mrazom, taljenjem, zmrzovanjem in soljo. Poleg zgoraj naštetih lastnosti jih odlikuje odlična odpornost pred vsemi vremenskimi razmerami, saj le te a tlakovce ne vplivajo negativno.

Aqua stop

Tlakovci niso dovzetni za vpijanje vode in nečistoč, zato je njihova doba uporabnosti znatno daljša. Več kot enostavno pa je tudi njihovo vzdrževanje ter čiščenje. Na tlakovcih Oblak Commerce se redko pojavi eflorescenca. Barve izdelkov obdelanih z ?aqua stop? tehnologijo so bolj intenzivne in obstojnejše. Površina izdelkov je odporna na mraz v prisotnosti soli, vsa umazanija (olje, masti madeži, rdeče vino?) pa ostane na površini.

Tradicija in kakovost

Izdelki podjetja Oblak Commerce so izdelani iz kakovostnih materialov. Narejeni pa so po evropskih standardih. Kakovostni materiali in vrhunski postopki izdelave produktom nudijo dobre natezne, upogibne, tlačne in strižno-natezne trdnosti. Tlakovci so primerni za pohodne in povozne površine, tudi tiste z večjo obremenitvijo. Odlično se obnesejo za tlakovanje parkov, dvorišč, kolesarskih poti, pločnikov, vrtnih poti in dovozov.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAOBLAK GROUP
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit