BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP RUSTIKAL MIX 01 RDEČ, RUMEN, RJAV

BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP RUSTIKAL MIX 01 RDEČ, RUMEN, RJAV

Rustikal tlakovci linije Trend so kakovostni produkti podjetja Oblak Commerce in so primerna izbira za preprosto ureditev tlakovanih zunanjih površin. Uporabni so za dvorišča, dovoze, parkirišča, vrtne poti ter parke. Zaznamujejo jih tri različne velikosti tlakovcev, ki zagotavljajo pestro polaganje in zanimiv končni videz tlak ... preberi več
15,89 € / m2
Paket i Pri dodajanju v košarico se vam obračuna cena na paket Cena paketa: 17,32 €
Paket obsega: 1,09 m2
17,32 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

Vnesite željeno količino:

m2
paket
PAKET

1 paket

17,32

Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP RUSTIKAL MIX 01 RDEČ, RUMEN, RJAV
17,32 €

Podrobnejši opis

Rustikal tlakovci linije Trend so kakovostni produkti podjetja Oblak Commerce in so primerna izbira za preprosto ureditev tlakovanih zunanjih površin. Uporabni so za dvorišča, dovoze, parkirišča, vrtne poti ter parke. Zaznamujejo jih tri različne velikosti tlakovcev, ki zagotavljajo pestro polaganje in zanimiv končni videz tlakovane površine. Debelina: 6 cm. Dimenzije: 10x16 cm, 16x16 cm in 26x16 cm. Barva: rdeča, rumena in rjava.

  • Kakovostni materiali.
  • Odporne na različne vremenske razmere.
  • Naraven in moderen videz. .

Tradicija in kakovost

Izdelki podjetja Oblak Commerce so izdelani iz kakovostnih materialov. Narejeni pa so po evropskih standardih. Kakovostni materiali in vrhunski postopki izdelave produktom nudijo dobre natezne, upogibne, tlačne in strižno-natezne trdnosti. Tlakovci so primerni za pohodne in povozne površine, tudi tiste z večjo obremenitvijo. Odlično se obnesejo za tlakovanje parkov, dvorišč, kolesarskih poti, pločnikov, vrtnih poti in dovozov.

Aqua stop

Tlakovci niso dovzetni za vpijanje vode in nečistoč, zato je njihova doba uporabnosti znatno daljša. Več kot enostavno pa je tudi njihovo vzdrževanje ter čiščenje. Na tlakovcih Oblak Commerce se redko pojavi eflorescenca. Barve izdelkov obdelanih z ?aqua stop? tehnologijo so bolj intenzivne in obstojnejše. Površina izdelkov je odporna na mraz v prisotnosti soli, vsa umazanija (olje, masti madeži, rdeče vino?) pa ostane na površini.

Globinska impregnacija

Tlakovci podjetja Oblak Commerce so izdelani s posebnim procesom, ki produktom zagotavlja odlično hidrofobnost. Torej tlakovci dobro odbijajo vodo in niso dovzetni na vezanje vlage iz tal. Propadanje betona je manj verjetno, saj so izdelani iz vrhunskih materialov, ki izdelek ščitijo pred mrazom, taljenjem, zmrzovanjem in soljo. Poleg zgoraj naštetih lastnosti jih odlikuje odlična odpornost pred vsemi vremenskimi razmerami, saj le te a tlakovce ne vplivajo negativno.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAOBLAK GROUP
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit