Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP TREND LA PIAZZA MIX 115 ČRNA, PEŠČENA, BELA

BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP TREND LA PIAZZA MIX 115 ČRNA, PEŠČENA, BELA

Šifra izdelka:
2511289
Betonski tlakovci La piazza podjetja Oblak Commerce linije Trend so primerni za ureditev zunanjih tlakovanih površin. Zanje so značilni ostri robovi na gornji, pohodni strani. Primarno se uporabljajo za parkirišča, dobro pa se obnesejo tudi za vrtne potke in dvorišča. Tri različne dimenzije so primerne za polaganje na površinah ... preberi več
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP TREND LA PIAZZA MIX 115 ČRNA, PEŠČENA, BELA

Podrobnejši opis

Betonski tlakovci La piazza podjetja Oblak Commerce linije Trend so primerni za ureditev zunanjih tlakovanih površin. Zanje so značilni ostri robovi na gornji, pohodni strani. Primarno se uporabljajo za parkirišča, dobro pa se obnesejo tudi za vrtne potke in dvorišča. Tri različne dimenzije so primerne za polaganje na površinah, kjer zaključni robovi niso vzporedni. Nudijo obilo inovativnosti in unikatnega izgleda tlakovane površine. Debelina: 6 cm. Dimenzije: 10,1x13,3 cm, 13,4x13,3 cm, 20,5x13,3 cm. Barva: mix peščena in bela.

  • Kakovostni materiali.
  • Odporne na različne vremenske razmere.
  • Naraven in moderen videz. .

Tradicija in kakovost

Izdelki podjetja Oblak Commerce so izdelani iz kakovostnih materialov. Kakovostni materiali in vrhunski postopki izdelave produktom nudijo dobre natezne, upogibne, tlačne in strižno-natezne trdnosti. Proizvodni proces poteka po evropskih standardih. Tlakovci so primerni za pohodne in povozne površine, tudi tiste z večjo obremenitvijo. Odlično se obnesejo za tlakovanje parkov, dvorišč, kolesarskih poti, pločnikov, vrtnih poti in dovozov.

Aqua stop

Barve izdelkov obdelanih z ?aqua stop? tehnologijo so bolj intenzivne in obstojnejše. Vsa umazanija (olje, masti madeži, rdeče vino?) ostane na površini, zato sta vzdrževanje kot tudi nega več kot enostavna. Življenjska doba se podaljšuje zahvaljujoč aqua stop tehnologiji, ki produktom preprečuje vpijanje vode in umazanije.

Globinska impregnacija

Oblak Commerce tlakovci zagotavljajo hidrofobno sestavo. Odlično odbijajo vodo in nase ne vežejo vlage iz tal. Izdelani so le iz najkvalitetnejših materialov, ki produktom preprečujejo prehitro razpadanje betona. Poleg zgoraj naštetih lastnosti jih odlikuje odlična odpornost pred vsemi vremenskimi razmerami, saj le te a tlakovce ne vplivajo negativno. Tako so tlakovci zaščiteni pred taljenjem in zmrzovanjem v prisotnosti soli. Odlikuje jih tudi manjša dovzetnost za nastanek eflorescence.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAOBLAK GROUP
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit