BITUMENSKA SKODLA TEGOLA CANADESE ČRNA 060 PREMIUM PRAVOKOTNA OBLIKA

BITUMENSKA SKODLA TEGOLA CANADESE ČRNA 060 PREMIUM PRAVOKOTNA OBLIKA

Skodla Tegola Canadese tipa Premium za kakovostno in učinkovito zaščito strehe. Pravokotna oblika ji nudi klasičen izgled, primeren za vsako okolje. Barva: črna.
11,89 € / m2
Paket i Pri dodajanju v košarico se vam obračuna cena na paket Cena paketa: 36,26 €
Paket obsega: 3,05 m2
36,26 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

Vnesite željeno količino:

m2
paket
PAKET

1 paket

36,26

Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
BITUMENSKA SKODLA TEGOLA CANADESE ČRNA 060 PREMIUM PRAVOKOTNA OBLIKA
36,26 €

Podrobnejši opis

Skodla Tegola Canadese tipa Premium za kakovostno in učinkovito zaščito strehe. Pravokotna oblika ji nudi klasičen izgled, primeren za vsako okolje. Barva: črna.

  • Prilagodljiva glede na naklon in obliko strehe.
  • Lahka strešna kritina.
  • Trajna obstojnost barve.

Bitumenska skodla Tegola Canadese je dobra izbira za prekrivanje razgibanih streh, saj je iz osnovnega lista možno oblikovat najzahtevnejše oblike. Odlično se obnesejo pri pokrivanju streh različnih naklonov in popolne vertikale. Za pokrivanje razgibanih streh se ne potrebujejo dodatni elementi.

Strešno kritino Tegola Canadese odlikuje majhna teža, kar pomeni, da je streha prekrita s Tegola Canadese kar nekajkrat lažja od tradicionalnih kritin. Njena teža je le 9 kg/m2.

Kakovostna izdelava

Trije osnovni elementi (nosilec, bitumen in granulat) so vrhunsko izdelani iz visokokakovostnih sestavin. Dolgo življenjsko dobo in dimenzijsko stabilnost nudi nosilec iz steklene koprene, vodoneprepustnost je zagotovljena zaradi bitumna vulkanskega izvora, ta pa prav tako zagotavlja dober oprijem posipa. Končni izgled zaokroži granulat, ki varuje ostale plasti pred UV žarki in strešni kritini daje barvo.

Proizvodnja ima certifikate ISO 9001 in ISO 14001. Kritina izpolnjuje evropsko normo za bitumenske skodle EN 544.

Napotki za pritrjevanje

Za ravne strehe naklona od 1° do 5° se 2x vgradi bitumenski trak; pri strehah z naklonom med 5° in 15° naj vgradnja poteka na predhodno vgrajen bitumenski trak po toplem postopku; strehe z naklonom med 15° in 25° vgradnja poteka z žebljičenjem na predhodno vgrajen samolepilni trak; pri strehah z naklonom med 25° in 85° pa vgradnja poteka z žebljičenjem direktno na podlago z izjemo varovanja kritičnih mest strehe.

Najboljša izbira za pritrjevanje so aluminijasti, pocinkani ali bakreni lepenkarji oz. žebljički s široko glavo. Po celotni dolžni morajo imeti zareze. Običajno zadostujejo 25 mm žebljički, a je dolžina odvisna od podlage in mesta uporabe.

Vedno na voljo

Tegola Canadese zagotavlja brezplačno pomoč iz strani njihovih strokovnjakov. Nudijo koristne informacije pri vseh fazah postavitve strešne kritine. Hkrati pa omogočajo strokovno svetovanje za reševanje različnih problemov, ki so se pojavili.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKATEGOLA CANADESE
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit