ČISTILNI PRIBOR INTEX DELUXE ČISTILNI SET 1/4

ČISTILNI PRIBOR INTEX DELUXE ČISTILNI SET 1/4

4-delni komplet: 279 teleskopsko aluminijasto držalo za čiščenje bazenov s premerom od 549 cm, se uporablja z Intexovo filtrsko črpalko z minimalnimo stopnjo vodnega toka 3028 l/h, vakuum vsesa nečistoče z bazenskega dna skozi filter, priklop na zunanji priključek v bazenu s cevjo dolžine 750 cm, trpežna in globoka mrežasta koš ... preberi več
39,99 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

garnitura
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Izdelek dobavljiv po naročilu. Oglejte si kje
ČISTILNI PRIBOR INTEX DELUXE ČISTILNI SET 1/4
39,99 €

Podrobnejši opis

4-delni komplet: 279 teleskopsko aluminijasto držalo za čiščenje bazenov s premerom od 549 cm, se uporablja z Intexovo filtrsko črpalko z minimalnimo stopnjo vodnega toka 3028 l/h, vakuum vsesa nečistoče z bazenskega dna skozi filter, priklop na zunanji priključek v bazenu s cevjo dolžine 750 cm, trpežna in globoka mrežasta košarica skimmerja.

  • Za odstranjevanje trdih delcev iz vode.

OPOZORILO ! UPORABLJATI LE POD NADZOROM ODRASLE OSEBE. PREBERITE IN SLEDITE NAVODILOM ZA UPORABO. SHRANITE NAVODILA ZA NADALJNJO UPORABO. IZDELEK NAJ UPORABLJA LE ODRASLA OSEBA. ? SKIMMER VSEBUJE 2,79 M DOLGO TELESKOPSKO ALUMINIJASTO DRŽALO ZA BAZENE Z VIŠJIMI STRANICAMI IN VEČJIH DIMENZIJ. ? ZA UPORABO BAZENOV PREMERA 5,49 M IN VEČJIH. ? VAKUM SESA OSTANKE IN SMETI Z DNA BAZENA IN SKOZI FILTER. ? SKIMMER IMA DEBELO TRPEŽNO POLIESTRSKO MREŽICO.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAINTEX
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit