ČISTILNIK NA HLADNO VODO GREENWORKS G70

ČISTILNIK NA HLADNO VODO GREENWORKS G70

Z modelom G70 Greenworks širi PRO razred visoko tlačnih čistilcev, ki so z močjo in robustno zasnovo namenjeni za temeljito čiščenje trdovratne umazanije. Prvič je model opremljen s sistemom SRT, ki je skupaj z Digipro brezkrtačnim motorjem zasnovan z namenom optimiziranega in učinkovitega delovanja z dolgo življenjsko dobo.Moč ... preberi več
399,99 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
ČISTILNIK NA HLADNO VODO GREENWORKS G70
399,99 €

Podrobnejši opis

Z modelom G70 Greenworks širi PRO razred visoko tlačnih čistilcev, ki so z močjo in robustno zasnovo namenjeni za temeljito čiščenje trdovratne umazanije. Prvič je model opremljen s sistemom SRT, ki je skupaj z Digipro brezkrtačnim motorjem zasnovan z namenom optimiziranega in učinkovitega delovanja z dolgo življenjsko dobo.Moč 3000 W, max. pretok vode 660 l/h, pritisk 180 bar, dolžina cevi 10 m.

  • Brezkrtačni Digipro motor.
  • Max. temperatura vode 60 °C.
  • Nastavljiva šoba 5v1.

Visokotlačni čistilec Greenworks model G70 je najmočnejši in tehnično najnaprednejši visokotlačni čistilec v PRO razredu Greenworksovih visokotlačnih čistilcev. Z robustno zasnovo ohišja in močnim brezkrtačnim Digipro motorjem je namenjen za vsakodnevno temeljito čiščenje najbolj trdovratne umazanije na različnih površinah in materialih. Čistilec je opremljen z nastavljivo šobo (5v1) in naprednim sistemom SRT (smart response technology), z namenom optimiziranega in učinkovitega delovanja orodja (moč se avtomatsko prilagaja nastavitvi šobe) Nastavljiva šoba s petimi stopnjami omogoča učinkovito čiščenje asfalta, betonskih površin, ograj, lesa, avtomobilov, koles,? Po uporabi lahko kar 10 metrsko cev enostavno navijete na vgrajen boben, pištolo, sulico in šobi pa shranite v predel za shranjevanje pribora. Čistilcu je dodatna še rotacijska šoba in posoda za detergent.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAGREENWORKS
TIPELEKTRIČNI
VRSTA VISOKOTLAČ. ČISTILNIKANA HLADNO VODO
NAPETOST230 V
PRITISK180 BAR
PROSTORN. POSODE ZA DETERGENT0.45 L
PRETOK VODEMAX 660 L/H
MOČ3000 W
TEŽA17 KG
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit