ČISTILNIK ZRAKA HOOVER HHP30C 011

ČISTILNIK ZRAKA HOOVER HHP30C 011

Čistilnik zraka H-PURIFIER 300 HPP30C 001 je zasnovan tako, da zagotavlja vrhunsko in inteligentno izkušnjo čiščenja zraka in je edinstvena rešitev za varnejše in bolj zdravo domače okolje. Pomaga pri zmanjševanju prisotnosti onesnaževalcev in alergenov. Čistilnik je primeren za prostore do 100m2 in lahko v samo 10 minutah očis ... preberi več
299,90 €
Na zalogi pri dobavitelju Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
ČISTILNIK ZRAKA HOOVER HHP30C 011
299,90 €

Podrobnejši opis

Čistilnik zraka H-PURIFIER 300 HPP30C 001 je zasnovan tako, da zagotavlja vrhunsko in inteligentno izkušnjo čiščenja zraka in je edinstvena rešitev za varnejše in bolj zdravo domače okolje. Pomaga pri zmanjševanju prisotnosti onesnaževalcev in alergenov. Čistilnik je primeren za prostore do 100m2 in lahko v samo 10 minutah očisti zrak v 20m2 velikem prostoru.

Sistem senzorjev Sistem več senzorjev vašega H-PURIFIER 300 čistilnika v realnem času skrbno preverja kakovost zraka v zaprtih prostorih in nadzira nivo onesnaževal (PM 10 in PM 2,5) in hlapov (HOS ? hlapne organske spojine). Njegova izjemna natančnost zagotavlja visoko učinkovitost in ne potrebuje vzdrževanja. Filtracija s tremi sloji in alarm za CO H-TRIFILTER je ekskluzivni Hooverjev sistem filtracije, ki ima kombinirano delovanje treh različnih slojev s posebno funkcijo za vsako plast: znanja plast ujame večje delce kot so dlake in prah, HEPA filter ujame nevidne mikro delce (PM10 in PM2,5) in odstrani 99.97% alergenov (cvetni prah, pršice in bakterije) in ogleni filter Active Carbon, ki absorbira plinasta onesnaževala (HOS, NO2), hlape, cigaretni dim in vonjave. H-PURIFIER 300 je opremljen s posebnim senzorjem, ki stalno spremlja morebitno prisotnost ogljikovega monoksida in z zvočnim signalom ter preko aplikacije hOn opozori, če stopnja CO v zraku postane škodljiva. Zajem in nevtralizacija cvetnega prahu S pomočjo aplikacije hOn lahko prilagodite nastavitve vašega H-PURIFIER 300 čistilnika in ustvarite svoj uporabniški alergijski profil tako, da izberete cvetni prah, na katerega ste alergični. Aplikacija hOn bo spremljala prisotnost cvetnega prahu na prostem in način alergije na cvetni prah se bo zagnal samodejno. Čistilnik bo prečistil zrak in tako preprečil nastanek alergijskih simptomov. Aplikacija hOn Izboljšajte svojo izkušnjo čiščenja zraka z aplikacijo hOn, ki vam omogoča daljinsko upravljanje in nastavitev čiščenja ter upravljanje urnika delovanja. Aplikacija poleg tega zbira podatke o zraku in na podlagi tega prilagaja delovanje naprave.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAHOOVER
ZA VELIKOST PROSTORNINE DO40 M3
IONIZATORNE
PRETOK ZRAKA290 M3/H
VIŠINA520 MM
GLOBINA314 MM
GARANCIJA2 LETI
MOČ35 W
BARVABELA/SREBRNA
TEŽA6,3 KG
ŠIRINA280 MM
GLASNOST DELOVANJA21/49 DB
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit