ČISTILNIK ZRAKA HOOVER HHP75 CAH 011

ČISTILNIK ZRAKA HOOVER HHP75 CAH 011

H-PURIFIER 700 je z aplikacijo povezljiv čistilec zraka, zasnovan, da zagotavlja vrhunsko in inteligentno izkušnjo čiščenja zraka in je edinstvena rešitev za varnejše in bolj zdravo domače okolje. Pomaga pri zmanjševanju prisotnosti onesnaževalcev in alergenov. Čistilec lahko v samo 9 minutah očisti zrak v 20m2 velikem prostoru ... preberi več
479,90 €
Na zalogi pri dobavitelju Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
ČISTILNIK ZRAKA HOOVER HHP75 CAH 011
479,90 €

Podrobnejši opis

H-PURIFIER 700 je z aplikacijo povezljiv čistilec zraka, zasnovan, da zagotavlja vrhunsko in inteligentno izkušnjo čiščenja zraka in je edinstvena rešitev za varnejše in bolj zdravo domače okolje. Pomaga pri zmanjševanju prisotnosti onesnaževalcev in alergenov. Čistilec lahko v samo 9 minutah očisti zrak v 20m2 velikem prostoru. H-PURIFIER 700 pa lahko naredi več kot le prečisti zrak: opremljen je z razpršilcem dišav in probiotikov, ki pomagajo pri higieničnem čiščenju površin in uničevanju bakterij, in vlažilcem, ki vam in vaši družini zagotavlja popolno uravnoteženo stopnjo vlage.

Sistem senzorjev Sistem več senzorjev v realnem času skrbno preverja kakovost zraka v zaprtih prostorih in nadzira nivo onesnaženosti (PM 10 in PM 2,5) in hlapov (HOS ? hlapne organske spojine). Njegova izjemna natančnost zagotavlja visoko učinkovitost in ne potrebuje vzdrževanja. Filtracija s tremi sloji in alarm za CO H-TRIFILTER je ekskluzivni Hooverjev sistem filtracije, ki ima kombinirano delovanje treh različnih slojev s posebno funkcijo za vsako plast: znanja plast ujame večje delce kot so dlake in prah, HEPA filter ujame nevidne mikro delce (PM10 in PM2,5) in odstrani 99.97% alergenov (cvetni prah, pršice in bakterije) in filter Active Carbon, ki absorbira plinasta onesnaževala (HOS, NO2), hlape, cigaretni dim in vonjave. H-PURIFIER 700 je opremljen s posebnim senzorjem, ki stalno spremlja morebitno prisotnost ogljikovega monoksida in z zvočnim signalom ter preko aplikacije hOn opozori, če stopnja CO v zraku postane škodljiva. Zajem in nevtralizacija cvetnega prahu S pomočjo aplikacije hOn lahko prilagodite nastavitve vašega H-PURIFIER 700 čistilca in ustvarite svoj uporabniški alergijski profil tako, da izberete cvetni prah, na katerega ste alergični. Aplikacija hOn bo spremljala prisotnost cvetnega prahu na prostem in način delovanja Alergije na cvetni prah se bo zagnal samodejno. Čistilnik bo prečistil zrak in tako preprečil nastanek alergijskih simptomov. Aplikacija hOn Izboljšajte svojo izkušnjo čiščenja zraka z aplikacijo hOn, ki vam omogoča daljinsko upravljanje in nastavitev čiščenja ter upravljanje urnika delovanja. Aplikacija poleg tega zbira podatke o zraku in na podlagi tega prilagaja delovanje naprave. Difuzor dišav in probiotikov H-PURIFIER 700 lahko naredi več kot le prečisti zrak: opremljen je z razpršilcem za širjenje prijetnih dišav in probiotikov, ki pomagajo pri higieničnem čiščenju površin in uničevanju bakterij. H-ESSENCE zbirka eteričnih olj in H-BIOTICS naravna mešanica iz probiotikov sta ustvarjeni posebej za H-PURIFIER, da boste lahko uživali v dišečem in čistem domu. Vlaženje zraka Prečiščevanje zraka in pravilno ravnovesje vlage vaš dom naredi prijetnejši, zlasti za otroke in alergike, zato je H-PURIFIER 700 opremljen z vlažilcem, ki bo za izboljšanje kakovosti zraka ter povečal raven vlažnosti.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAHOOVER
ZA VELIKOST PROSTORNINE DO44 M3
IONIZATORNE
PRETOK ZRAKA330 M3/H
VIŠINA748 MM
GLOBINA317 MM
GARANCIJA2 LETI
MOČ43 W
BARVATITAN
TEŽA9,6 KG
ŠIRINA280 MM
GLASNOST DELOVANJA21/52 DB
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit