ČISTILNIK ZRAKA STADLER FORM ROGER BIG BLACK

ČISTILNIK ZRAKA STADLER FORM ROGER BIG BLACK

Čistilnik zraka iz zraka filtrira 99,9% vseh virusov gripe A v 60 minutah.Pralni predfilter z integrirano protimikrobno zaščito. Kakovost zraka spremlja in nadzira preko aplikacije na pametnem telefonu.
599,90 €
Na zalogi pri dobavitelju Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
ČISTILNIK ZRAKA STADLER FORM ROGER BIG BLACK
599,90 €

Podrobnejši opis

Čistilnik zraka iz zraka filtrira 99,9% vseh virusov gripe A v 60 minutah.Pralni predfilter z integrirano protimikrobno zaščito. Kakovost zraka spremlja in nadzira preko aplikacije na pametnem telefonu.

Vrhunski čistilec zraka z indikatorjem kvalitete zraka za velike prostore, WiFi upravljanje Filtriranje virusov Rezultati testov kažejo, da lahko čistilnik zraka Roger big iz Stadler Forma odstrani iz zraka 99,9% živih SARS-CoV-2 virusov *, ki povzročajo COVID-19. Po podatkih agencije za varstvo okolja ZDA (EPA) "čistilniki zraka lahko ob pravilni uporabi pomagajo zmanjšati stopnjo onesnaževal v zraku v bivalnih prostorih, vključno z virusi. "** Čistilnik zraka, kot je Roger big, lahko pomaga zmanjšati tveganje virusnih okužb in tako njegovi družini in vsem drugim v prostoru zagotovi najboljšo možno zaščito pred okužbo s koronavirusom. Potrjen dodatni test: čistilnik zraka Roger big učinkovito filtrira 99,9% vseh virusov gripe A *** in aerosolov iz zraka v 60 minutah (testirano v 28 m3 testni komori). Čistilec zraka Roger big zagotavlja čist zrak v konferenčnih sobah, pisarnah odprtega tipa in velikih prostorih do 104m2. Z dvema senzorjema mobilni čistilec zraka neprekinjeno meri kakovost zraka in takoj zazna onesnaževala, kot so neprijeten vonj, hlapne organske spojine (HOS), cvetni prah, drobni prah, virusi in bakterije. Če se kakovost zraka poslabša, vas indikator kakovosti zraka obvesti s spremembo barve in samodejno prilagodi učinkovitost čiščenja v inteligentnem samodejnem načinu. Bolj kot je onesnažen zrak, višja bo njegova izbrana raven stopnje delovanja. Vrhunsko zasnovan čistilec zraka ima tudi dva pralna tekstilna predfiltra z integrirano protimikrobno zaščito Sanitized?. V središču čistilca zraka sta dva dvojna filtra Dual filter?, ki sta kombinacija HEPA filtra in filtra z aktivnim ogljem. Zelo učinkovit HEPA filter odstranjuje onesnaževala, kot so droben prah, alergeni, cvetni prah, virusi in bakterije iz zraka, medtem ko filter z aktivnim ogljem adsorbira pline iz zraka. Poleg funkcije časovnika, nočnega načina in koles za lažji prevoz, ki mu omogočajo premikanje, je med impresivne lastnosti Roger big vključen tudi WiFi: s pomočjo aplikacije lahko spremljate kakovost zraka in nadzirate vse njegove funkcije, tako da je čist in zdrav zrak v prostoru vedno zagotovljen! Roger big je opremljen z WiFi-jem in ga je mogoče upravljati preko aplikacije za pametni telefon ?Smart Life ? Smart Living?. Kakovost zraka v prostoru je mogoče spremljati in nadzirati prek aplikacije, ki omogoča sprotno upravljanje vseh funkcij čistilca zraka Roger big. Dodatna funkcija zaščite za otroke, ki je na voljo samo preko aplikacije, za določeno časovno obdobje deaktivira upravljanlne gumbe na napravi.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASTADLER FORM
ZA VELIKOST PROSTORNINE DO260 M3
IONIZATORNE
PRETOK ZRAKA736 M3/H
BARVAČRNA
GLOBINA34 MM
VIŠINA516 MM
GARANCIJA2 LETI
MOČ4 - 90 W
TEŽA10,5 KG
ŠIRINA420 MM
GLASNOST DELOVANJA28 - 58 DB
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit