ČISTILNIK ZRAKA STADLER FORM VIKTOR BELI

ČISTILNIK ZRAKA STADLER FORM VIKTOR BELI

Primeren za osebe, ki trpijo zaradi alergij, vsebuje filter, ki očisti zrak alergenih delcev, vsebuje filter z aktivnim ogljem, ki odstranjuje neprijetne vonjave, 5 stopenj delovanja, časovnik, razpršilnik dišav.
259,90 €
Na zalogi pri dobavitelju Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
ČISTILNIK ZRAKA STADLER FORM VIKTOR BELI
259,90 €

Podrobnejši opis

Primeren za osebe, ki trpijo zaradi alergij, vsebuje filter, ki očisti zrak alergenih delcev, vsebuje filter z aktivnim ogljem, ki odstranjuje neprijetne vonjave, 5 stopenj delovanja, časovnik, razpršilnik dišav.

Pomlad se prebuja žal pa s seboj prinaša kup nevšečnosti ljudem z alergijami Pet stopenj hitrosti delovanja, časovnik, nočni način delovanja Prikaz

Za olajšanje lahko poskrbijo naprave za čiščenje zraka, kot je čistilnik zraka Viktor proizvajalca Stadler Form.

Ko na vrata potrka pomlad, ljudje radi odpremo okna in v prostor spustimo čist, pomladanski zrak. Nekateri pa so za ta čudoviti občutek prikrajšani, saj jim pomladanski zrak, poln cvetnega prahu, prinaša težke trenutke v boju z alergijami. V prostorih, kot je dnevna soba, spalnica ali delovni prostor, olajšanje lahko prinese naprava Viktor, učinkovit čistilnik zraka proizvajalca Stadler Form. Napravo je ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation) nagradil z nazivom Allergy friendly oziroma prijazen do alergikov. Posebej oblikovan pralni filter HPP in sistem filtriranja drobnega in cvetnega praha poskrbita za odstranitev alergenih delcev in posledično čistočo vašega zraka. Sočasno pa aktivni ogljikov filter iz zraka odstrani še vse neprijetne vonjave. Zaradi posodice za dišave pa bo Viktor hkrati, ko bo čistil zrak, prostor odišavil z vašo najljubšo dišavo.

Vsi izdelki proizvajalca Stadler Form imajo izjemen dizajn, materiale vrhunske kakovosti in inovativno tehnologijo. Njihovi izdelki se ponašajo z več kot 15 nacionalnimi in internacionalnimi nagradami.

1. Sistem filtra HPP. Učinkovit in pralen.

2. Razpršilnik dišav za uporabo eteričnih olj

Pre-filter in aktivni ogljikov filter

Kako deluje čistilnik zraka Stadler Form Viktor?

Zrak v prostorih, v katerih se zadržujete, je pogosto obremenjen s finim in cvetnim prahom, neprijetnimi vonjavami ter tudi z virusi in bakterijami. Čistilnik zraka Viktor vse to filtrira s pomočjo za to razvitega filtra HPP, ki poskrbi, da lahko zrak zajamete s polnimi pljuči, tudi če ste alergik. Medtem ko edinstveni filter HPP filtrira majhne delce zraka, filter z aktivnim ogljem poskrbi še za odstranitev neprijetnih vonjav. Čistilnik zraka Viktor je primeren tudi za spalnice, saj ima možnost nastavitve hitrosti delovanja (5 stopenj od izredno tihe do močne) in zatemnitev kontrolnih LED-lučk. Čas delovanja lahko nastavite s pomočjo časovnika. Razpršilec dišav pa poskrbi, da je vaš prostor diskretno odišavljen z vašo najljubšo vonjavo. Primeren je za prostore v velikosti 50 m2 oziroma za 125 m3. Na voljo v črni in beli barvi.

Prikaz učinkovite tehnologije filtracije

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASTADLER FORM
ZA VELIKOST PROSTORNINE DO125 M3
IONIZATORNE
PRETOK ZRAKA200 M3/H M3/H
ŠTEVILO HITROSTI5
VIŠINA471 MM
GLOBINA321 MM
GARANCIJA2 LETI
MOČ10-38 W
BARVABELA
FILTRIPROTIPRAŠNI FILTER
TEŽA6 KG
FUNKCIJE ČISTILCAČISTI ZRAK IN ODSTRANJUJE NEPRIJETNE VONJAVE
ŠIRINA235 MM
GLASNOST DELOVANJA32,5-57DB(A) DB
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit