Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
CONEX PROIZVOD ZA TALJENJE LEDU IN SNEGA

CONEX PROIZVOD ZA TALJENJE LEDU IN SNEGA

Šifra izdelka:
2761642
Conex Winter Grip je visoko učinkovito sredstvo za taljenje snega in ledu. Winter Gripformula zagotavlja delovanje produkta tudi pri nizkih temperaturah.Conex Winter Grip je prijazen do živali in okolja. Zaradi svoje nežne, a učinkovite formule je primeren za vse vrste površin. Lahko se ga uporablja v bližini rastlin in zelenic ... preberi več
13,99 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Izdelek dobavljiv po naročilu. Oglejte si kje
CONEX PROIZVOD ZA TALJENJE LEDU IN SNEGA
13,99 €

Podrobnejši opis

Conex Winter Grip je visoko učinkovito sredstvo za taljenje snega in ledu. Winter Gripformula zagotavlja delovanje produkta tudi pri nizkih temperaturah.Conex Winter Grip je prijazen do živali in okolja. Zaradi svoje nežne, a učinkovite formule je primeren za vse vrste površin. Lahko se ga uporablja v bližini rastlin in zelenic, saj jih ne uničuje,temveč celo deluje kot gnojilo. Prav tako je prizanesljiv do tačk hišnih ljubljenčkov, saj jih nerazžira kot na primer sol in druga talilna sredstva. Sredstvo ni korozivno, zato ne uničuje vozil inostalih kovinskih predmetov.

  • Nežen do živalskih tačk.
  • Ne uničuje tlakovcev, asfalta in betonov.
  • Ne uničuje rastlin.

UPORABA: Sredstvo Conex Winter Grip se uporablja za posipanje zamrznjenih poti in dovozov. Primerno je za vse vrste površin (asfalt, beton, ploščice, tlakovci,?). Conex Winter Grip se uporablja tudi za taljenje snega. Za optimalno delovanje, priporočamo 1kg sredstva Conex Winter Grip za 20 m2. NAVODILA ZA UPORABO: Odprite škatlo na označenem mestu in posujte granule enakomerno po površini. Pustite, da učinkuje in če je potrebno postopek ponovite. Uporaba 1 kg na 20 m2. Zaščitna oprema ni potrebna. Hranite v suhem prostoru.

Tehnične podrobnosti

Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit