DODATKI ZA ŠIVALNE STROJE SCHMETZ STROJNE IGLE UNIVERSAL 70-90 5 KOS

DODATKI ZA ŠIVALNE STROJE SCHMETZ STROJNE IGLE UNIVERSAL 70-90 5 KOS

Šifra izdelka:
1920735
Strojne igle Schmetz so prvovrstne igle za gospodinjske šivalne stroje, ki jih odlikuje kakovost šivanja in obstojnost. Universal igle so najbolj splošen tip in so primerne za šivanje na večini materialov. Kompatibilne so z vsemi blagovnimi znamkami in modeli gospodinjskih šivalnih strojev, ki zahtevajo uporabo igle s ploščatim ... preberi več
2,99 € / garnitura
Na zalogi Preračunavam datum dostave

garnitura
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
DODATKI ZA ŠIVALNE STROJE SCHMETZ STROJNE IGLE UNIVERSAL 70-90 5 KOS
2,99 €

Podrobnejši opis

Strojne igle Schmetz so prvovrstne igle za gospodinjske šivalne stroje, ki jih odlikuje kakovost šivanja in obstojnost. Universal igle so najbolj splošen tip in so primerne za šivanje na večini materialov. Kompatibilne so z vsemi blagovnimi znamkami in modeli gospodinjskih šivalnih strojev, ki zahtevajo uporabo igle s ploščatim (polkrožnim) vstavkom.

Strojne igle Schmetz so prvovrstne igle za gosposdinjske šivalne stroje, ki jih odlikuje kakovost šivanja in obstojnost. Universal igle so najbolj splošen tip in so primerne za šivanje na večini materialov. Kompatibilne so z vsemi blagovnimi znamkami in modeli gospodinjskih šivalnih strojev, ki zahtevajo uporabo igle s ploščatim (polkrožnim) vstavkom. Debelina 70 je primerna za nekoliko tanjše materiale, vendar ne za svilo in mikrofibro. Debelina 80 je najbolj prodajana, saj je primerna za srednje debele materile, na katerih najpogosteje šivamo. Debelina 90 je primerna za srednje ali nekoliko debelejše materiale. Pri vseh treh debelinah igle je primerna uporaba običajnega, srednje debelega sukanca. Komplet igel vsebuje dve igli debeline 70, dve igli debeline 80 in eno iglo debeline 90.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASCHMETZ
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit