Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
EL. DVIGALO Z ŽIČNO VRVJO EINHELL TC-EH 600

EL. DVIGALO Z ŽIČNO VRVJO EINHELL TC-EH 600

Šifra izdelka:
2948423
Einhell električno dvigalo z žično vrvjo TC-EH 600 (1.050 vatov, nosilnost brez jermenice od 300 kg do 18 m / z jermenico 600 kg do 9 m, 18 m žična vrv (? 6 mm), zaustavitev v sili. Motor s termičnim stikalom, avtomatska zavora / končno stikalo, Varnostna palica na kljuki za tovor. Enostavna montaža naprave z dvema dvojnima ob ... preberi več
169,99 € / KOS
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
EL. DVIGALO Z ŽIČNO VRVJO EINHELL TC-EH 600
169,99 €

Podrobnejši opis

Einhell električno dvigalo z žično vrvjo TC-EH 600 (1.050 vatov, nosilnost brez jermenice od 300 kg do 18 m / z jermenico 600 kg do 9 m, 18 m žična vrv (? 6 mm), zaustavitev v sili. Motor s termičnim stikalom, avtomatska zavora / končno stikalo, Varnostna palica na kljuki za tovor. Enostavna montaža naprave z dvema dvojnima objemkama.

  • 18-metrski žični kabel.
  • Motor s termičnim stikalom.
  • Stikalo za vklop in izklop v sili.

"Einhell električno dvigalo z žično vrvjo TC-EH 600 je močan pomočnik za dviganje in prevažanje težkih tovorov v delavnici ali v garaži za hobi ali pri opravljanju gradbenih del. Pri Einhellu je prednostna naloga varnost in funkcionalnost: dvigalo ima izredno dolg 18-metrski žični kabel (premer 6 milimetrov), tako da je maksimalna višina dviga brez vodilnega valja 18 metrov in obremenitve do 300 kilogramov lahko premikate - s hitrostjo 8 metrov na minuto. S pomočjo vodilnega kolesca se nosilnost poveča na 600 kilogramov, višina dviga je 9 metrov, hitrost dviganja pa štiri metre na minuto. Vodilni valj z obtežnim kavljem podvoji maksimalno težo obremenitve. Za dodatno varnost med delom je stikalo za vklop in izklop v sili ter varnostni zapah na kljuki. Poleg tega avtomatska zavora zagotavlja varno obremenitev v vsakem položaju. Kabelski vitlo je opremljeno tudi z avtomatskim izklopom, ki preprečuje pregrevanje motorja hkrati. Motor s termostatskim stikalom prispeva k dolgi življenjski dobi in s svojo močjo 1.050 W zagotavlja zmogljivo in dinamično storitev. Za lažjo montažo je opremljena z dvema dvojnima objemkama. Omrežno napajanje; 220-240 V | 50 Hz "

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAEINHELL
VRSTA DVIGALAZ ŽIČNO VRVJO
NOSILNOST300 KG
VIŠINA DVIGA18 M
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit