Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
ELEKTRIČNI GRELNIK VODE GORENJE TGR 50 SMART SIMPLICITY

ELEKTRIČNI GRELNIK VODE GORENJE TGR 50 SMART SIMPLICITY

Šifra izdelka:
1893227
Grelniki vode TGR SMART SIMPLICITY so grelniki nove generacije.Gumb, ki že v osnovi omogoča enostavno in hitro izbiro najuporabnejših funkcij, je nadgrajen s funkcijo ECO-S, ki optimira porabo električne energije in s tem prihrani kar 25% stroškov za ogrevanje sanitarne vode. Z vklopom funkcije ECOS vodo namreč segrevate samo t ... preberi več
149,99 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Izdelek dobavljiv po naročilu. Oglejte si kje
ELEKTRIČNI GRELNIK VODE GORENJE TGR 50 SMART SIMPLICITY
149,99 €

Podrobnejši opis

Grelniki vode TGR SMART SIMPLICITY so grelniki nove generacije.Gumb, ki že v osnovi omogoča enostavno in hitro izbiro najuporabnejših funkcij, je nadgrajen s funkcijo ECO-S, ki optimira porabo električne energije in s tem prihrani kar 25% stroškov za ogrevanje sanitarne vode. Z vklopom funkcije ECOS vodo namreč segrevate samo takrat, ko jo resnično potrebujete.

  • ECOS - SMART funkcija.
  • Izbira temperature vode od 10 do 75° C.
  • Nastavitev na ekonomično temperaturo.

Grelniki vode serije TGR so opremljeni s funkcijo ECOS, ki snema oz. spremlja navade uporabnika in po 7 dneh izračuna optimalni način delovanja, kar omogoča najnižjo porabo energije za zadovoljevanje uporabnikovih potreb. To dejansko pomeni, da si grelnik v 7-dnevnem časovnem obdobju zapomni, v katerem delu dneva potrebujete največjo količino tople vode oz. kdaj je poraba tople vode največja. Po sedmih dneh snemanja/spremljanja grelnik vode uporablja shranjene podatke in se vklopi še dovolj hitro, da vodo pravočasno segreje. To pomeni prihranek energije, ker grelnik vzdržuje le temperaturo vode 40 °C in ne ohranja temperature na primer 65 °C, kot je običajno pri klasičnih nastavitvah. Temperatura in količina tople vode zadoščata za vaše običajne potrebe. Če je potrebno nastavitev spremeniti, morate ponoviti postopek snemanja. Pokončna pritrditev na steno. Funkcija snemanja porabe ECOS - prilagoditev porabe energije navadam. Pokazatelj delovanja električnega grela. Pokazatelj aktiviranja funkcije ECOS. Električno potopno grelo. Možnosti nastavitve temperature: - poljubna nastavitev temperature vode do 75 °C, - ekonomična temperatura, - zaščita pred zmrzovanjem. Enostavna pritrditev in vzdrževanje.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAGORENJE
VRSTA GRELNIKA VODEELEKTRIČNI
PRIKLJUČNA MOČ2000 W
ZUNANJA REGULACIJADA
MONTAŽAPOKONČNA
VARNOSTNI VENTILNE
ENERGIJSKI RAZREDC
ŠIRINA454 MM
VIŠINA582 MM
GLOBINA461 MM
PROSTORNINA50 L
BARVABELA
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit