EPOKSI SMOLA AMAL HERPELIN 1185 UV 1KG 2K KOM.:A 0.67+ B 0.33KG

EPOKSI SMOLA AMAL HERPELIN 1185 UV 1KG 2K KOM.:A 0.67+ B 0.33KG

Šifra izdelka:
2580879
Ocena:
100% of 100
HERPELIN 1185 je brezbarven dvokomponentni epoksi sistem, ne vsebuje topila niti drugih topil.HERPELIN 1185 je vezivni epoksi sistem, razvit posebej za izdelavo zrnatih talnih oblog s kremenčevim peskom, kot npr. kamniti ?tepih?. Njegove lastnosti so nizka viskoznost, dobra transparentnost oz. prosojnost. Uporablja se za izdela ... preberi več
29,09 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
EPOKSI SMOLA AMAL HERPELIN 1185 UV 1KG 2K KOM.:A 0.67+ B 0.33KG
29,09 €

Podrobnejši opis

HERPELIN 1185 je brezbarven dvokomponentni epoksi sistem, ne vsebuje topila niti drugih topil.HERPELIN 1185 je vezivni epoksi sistem, razvit posebej za izdelavo zrnatih talnih oblog s kremenčevim peskom, kot npr. kamniti ?tepih?. Njegove lastnosti so nizka viskoznost, dobra transparentnost oz. prosojnost. Uporablja se za izdelavo dekorativnih površin in predmetov, kjer se epoksi smola uporablja za prosojno zaščito površine, ki je UV obstojna ? talne dekoracije, razne dekoracije pultov, stolov, miz, pohištva, kovinskih površin, itd..

 • Obstojen pri UV.
 • Prosojen.

Za epoksi vezivno sredstvo, ima dobro barvno obstojnost pri UV obremenitvi. PRIPRAVA PODLAGE: Podlaga mora biti čista, suha, čvrsta in brez drugih nečistoč, ki lahko delujejo kot ločilci. Če je potrebno, moramo podlago predhodno obdelati z vodnim, granulatnim ali peščenim peskanjem ali z rezkanjem, brušenjem ali plamenskim obžigom. Podlaga mora biti zabetonirana v ravnosti po DIN 18202 tč. 3/3. Temperatura 15-20°C. Najnižja temperatura podlage 10°C. Maksimalna zračna vlažnost 85%. NAVODILO ZA UPORABO: MEŠANJE: Komponento A (smola) temeljito premešamo, vanjo dodamo komponento B (trdilec) in nato s počasno vrtečim se mešalcem intenzivno premešamo. Pripravimo samo toliko materiala, kolikor ga lahko porabimo v času preden se le ta strdi. Nikoli ne delamo direktno iz originalne embalaže! Pred uporabo moramo premešani komponenti preliti v novo čisto posodo in vse skupaj še enkrat dobro premešati. Čas med dvema nanosoma mora biti 24 ur. Pri delu v zaprtih prostorih poskrbimo za ustrezno zračenje. PORABA MATERIALA: Poraba materiala je odvisna od velikosti in debeline barvnih peskov ali od vzorca dekorativnega tlaka.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAAMAL
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

VARNOSTNI LIST

VARNOSTNI LIST

TEHNIČNI LIST

Mnenja kupcev
 1. Odlično
  Ocena izdelka
  100%
  Odlično

  Mnenje od

  Poslano

 2. Kakovost izdelka
  Ocena izdelka
  100%
  Izdelek in kakovost sta več kot odlična, naročila en paket in šla naslednji dan takoj po drugega.

  Mnenje od

  Poslano

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit