ESTRIH MAPEI TOPCEM PRONTO 25KG

ESTRIH MAPEI TOPCEM PRONTO 25KG

Za uporabo pripravljena suha mešanica malte z normalnim vezanjem in hitrim sušenjem za izvedbo estrihov s kontroliranim krčenjem.Preostanek vlage po 4 dneh pod 2 CM% .
10,89 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
ESTRIH MAPEI TOPCEM PRONTO 25KG
10,89 €

Podrobnejši opis

Za uporabo pripravljena suha mešanica malte z normalnim vezanjem in hitrim sušenjem za izvedbo estrihov s kontroliranim krčenjem.Preostanek vlage po 4 dneh pod 2 CM% .

  • Enostavna vgradnja. .
  • Hitro sušenje.
  • PORABA: 18 - 20 kg/m2 za cm debeline.

Področje uporabe Izvedba veznih estrihov debeline od 10 do 40 mm (ob uporabi sprijemnega sloja iz mešanice Topcem Pronto, Planicrete in voda v razmerju 12:1:1), estrihov na ločilni sloj in plavajočih estrihov na polietilensko folijo debeline nad 40 mm ter estrihov s talnim gretjem v notranjih in zunanjih prostorih. Ob pravilnem doziranju vode in ustreznih klimatskih pogojih je estrih že po 24 urah primeren za oblaganje s ploščicami, po 2 dneh z izdelki iz kamna in po 4 dneh s tesnimi in na vlago občutljivimi talnimi oblogami (tekstil, PVC, guma, linolej, pluta, parketi in laminat). Topcem Pronto je idealna rešitev v primerih, ko ni na razpolago dovolj kakovostnega agregata ali ko prostorske omejitve ne dopuščajo mešanja veziva z agregatom na samem gradbišču (npr. v mestnih jedrih). Tehnični podatki (pri 23°C, 50% rel. zračni vlagi) TEMPERATURA ZA DELO: od 5°C do 35°C. MEŠALNO RAZMERJE: 1,7 litra vode na 25 kg vrečo Topcem-a Pronto. ČAS MEŠANJA: 5 - 10 minut strojno. KONSISTENCA MEŠANICE: zemeljsko vlažna. ČAS UPORABE MEŠANICE: 40 - 60 minut. POHODNOST: po 12 urah. ČAS PRED OBLAGANJEM S PLOŠČICAMI: po 24 urah. ČAS PRED OBLAGANJEM Z IZDELKI IZ KAMNA: po 2 dneh. ČAS PRED OBDELAVO Z LOPATICO (IZRAVNAVANJE): po 3 - 4 dneh. VSEBNOST VLAGE PO 4 DNEH: manj kot 2% (meritev po karbidni metodi s CM aparatom). TEMPERATURNA ODPORNOST: od -30°C do 90°C. SKLADIŠČENJE: 12 mesecev v originalno zaprti embalaži in suhem prostoru. PORABA: 18 - 20 kg/m2 za cm debeline nanosa. PAKIRANJE: 25 kg vreče.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAMAPEI
KOLIČINA (L;KG)25
HITROSUŠEČINE
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

VARNOSTNI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit