Brezplačna dostava nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
FILTER ZA VODO EKOM PIPNI, SIROFLEX

FILTER ZA VODO EKOM PIPNI, SIROFLEX

Šifra izdelka:
614918
Filter za vodo SIROFLEX s pomočjo mehansko ogljenega filtra odstrani iz vode nečistočo v obliki trdnih delcev velikosti nad 50 mikronov, obenem pa absorbira in odpravlja neprijeten vonj in okus s pomočjo aktivnega oglja. Filter je še posebej učinkovit pri odstranjevanju klora iz pitne vode, hkrati pa do določene mere absorbira ... preberi več
52,99 € / KOS

Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Na zalogi v Spletnem centru – Dostavimo v 2-7 dneh Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
FILTER ZA VODO EKOM PIPNI, SIROFLEX
52,99 €

Podrobnejši opis

Filter za vodo SIROFLEX s pomočjo mehansko ogljenega filtra odstrani iz vode nečistočo v obliki trdnih delcev velikosti nad 50 mikronov, obenem pa absorbira in odpravlja neprijeten vonj in okus s pomočjo aktivnega oglja. Filter je še posebej učinkovit pri odstranjevanju klora iz pitne vode, hkrati pa do določene mere absorbira tudi druge zdravju škodljive snovi, ki so občasno prisotne v vodi. Aktivnemu oglju v filtru za vodo in v nadomestnih vložkih so skladno z veljavnimi predpisi dodani ustrezni dodatki, ki preprečujejo razvoj bakterijske flore.

  • Zaščita proti kloru, pesticidom, insekticidom.
  • Izboljša vonj in okus vode.

Ko prvič uporabite filter za vodo oziroma po vsaki menjavi filtrirnega vložka najprej iztočite vsaj 2 l vode, da izperete aktivno oglje. To storite tudi v primeru, da filtra za vodo niste uporabljali dlje kot 48 ur. OPOZORILO: Skozi filter nikoli ne točite vroče vode; pazite, da je pri točenju vroče vode gumb za usmerjanje pretoka vode vedno v pokončnem položaju.Življenjska doba filtrirnega vložka je seveda odvisna od značilnosti in količine vode, ki jo filtriramo, vendar pa v nobenem primeru ni daljša od 3 mesecev. Priporočamo, da si datum poteka življenjske dobe zabeležite na nalepko in jo nalepite na filtrirni vložek. Ker se boste navadili na čisto vodo brez neprijetnega priokusa, boste takoj opazili, da filter ni več tako učinkovit kot na začetku, predvsem pa boste zaznali okus po kloru. Takrat zamenjajte filtrirni vložek. Priporočamo, da ob vsaki zamenjavi filtrirnega vložka očistite tudi filtrirno mrežico.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAEKOM
Napišite vaše mnenje o izdelku