Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
FILTER ZA VODO, ENOJNI EKOM EKOMMAG - KOMBINIRANI PRIKL. 19.05MM, V= 310 MM

FILTER ZA VODO, ENOJNI EKOM EKOMMAG - KOMBINIRANI PRIKL. 19.05MM, V= 310 MM

Šifra izdelka:
212931
Kombinirani magnetni mehčalec z mehanskim filtrom R 3/4˝, mehčanje in filtriranje v enem ohišju, filtriranje vode 50 mcr, višina ohišja 10˝. Magnetni nevtralizator je nameščen v sredini ohišja filtra in filter vložka. Deluje na principu magnetnega polja visoko energetskih trajnih magnetov. Uspešno deluje brez kemičnega vpliva n ... preberi več
119,99 € / KOS

Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Na zalogi v Spletnem centru – Dostavimo v 2-7 dneh Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
FILTER ZA VODO, ENOJNI EKOM EKOMMAG - KOMBINIRANI PRIKL. 19.05MM, V= 310 MM
119,99 €

Podrobnejši opis

Kombinirani magnetni mehčalec z mehanskim filtrom R 3/4˝, mehčanje in filtriranje v enem ohišju, filtriranje vode 50 mcr, višina ohišja 10˝. Magnetni nevtralizator je nameščen v sredini ohišja filtra in filter vložka. Deluje na principu magnetnega polja visoko energetskih trajnih magnetov. Uspešno deluje brez kemičnega vpliva na vodo. Odpravlja nalaganje vodnega kamna, korozijo železa in hkrati razkraja obstoječi vodni kamen na napeljavah in napravah za vodo (onemogoča vezavo). Filter vložki za mehansko čiščenje so izdelani po standardih EU, EEC 80/778.

Mehanski filter vložki zadržijo vse trdne delce v vodi večje od 50 mikronov (pesek, mulj, opilki). Uporablja se za pitno vodo, kot tudi za vodo, ki je namenjena za tehnološko uporabo. Ščiti armature, vodovodno napeljavo, pipe in naprave za gospodinjstvo, industrijo, farmacijo, itd. Montiramo jih lahko neposredno za vodomerom ali pa pred samimi uporabniki vode. Filter vložek priporočamo, da se zamenja po enoletni uporabi. Montažo naj izvede strokovno usposobljena oseba. Ob montaži je potrebno filter tesniti s teflonom. Vgradnja naj bo izvedena v obhodnem vodu (bay pas).

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAEKOM
Napišite vaše mnenje o izdelku