• Natisni

Notranja vrata

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Notranja vrata

Če preurejate ali opremljate dom, lahko prostore poživite z vrati, ki se bodo prilegala stilu opreme, potrebam in načinu življenja. Vrata pomembno sooblikujejo prostor, zato pazite, da se ujemajo z ostalo opremo in barvami prostora.

Pred izbiro vrat premislite, v kakšnem prostoru se bodo nahajala. Če gre za temne prostore, bodo svetla vrata ali notranja vrata s steklom optično povečala prostor in prepuščala svetlobo. Steklena vrata so uporabna tudi na prehodih iz enega prostora v drugega.

Za pravilno izbiro vrat morate poznati širino in višino odprtine ter debelino zidu, hkrati pa moramo pred nakupom določiti smer odpiranja vrat. V Merkurjevi ponudbi so na voljo kovinska in lesena vrata, ki jih lahko namestite v stanovanjskih, poslovnih in kletnih prostorih.

Naj bodo vrata prijeten dodatek vašim prostorom. Preberite nasvete Merkurjevih strokovnjakov za pomoč pri urejanju doma in mojstrskih opravilih.  

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 382 € 0 € do 382 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. BIVA (8)
  2. LESNA (85)
  3. LIP (39)
  4. MQ (24)
  5. NOVOFERM (11)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.