HIBRIDNI KOMPRESOR EINHELL PRESSITO

HIBRIDNI KOMPRESOR EINHELL PRESSITO

Praktični hibridni kompresor se lahko napaja z napajalnim kablom ali visoko zmogljivo baterijo iz serije Power X-Change. Kompresor Pressito z visokotlačno črpalko za polnjenje avtomobilskih in motornih pnevmatik je idealen tudi za uporabo na cesti. Tudi napihovanje športnih pripomočkov bo z njim enostavno. Visokotlačna črpalka ... preberi več
Akcijska cena Akcijska cena 79,99 € Redna: 84,99 € Prihranek: 5,00 €
Cena velja od 3.6. do 28.6.2021 oziroma do prodaje zalog.
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Izdelek dobavljiv po naročilu. Oglejte si kje
HIBRIDNI KOMPRESOR EINHELL PRESSITO
79,99 €

Podrobnejši opis

Praktični hibridni kompresor se lahko napaja z napajalnim kablom ali visoko zmogljivo baterijo iz serije Power X-Change. Kompresor Pressito z visokotlačno črpalko za polnjenje avtomobilskih in motornih pnevmatik je idealen tudi za uporabo na cesti. Tudi napihovanje športnih pripomočkov bo z njim enostavno. Visokotlačna črpalka ima največji obratovalni tlak pri 11 barih, ki jih lahko uporabnik pred uporabo nastavi. Funkcija samodejnega izklopa zagotavlja, da se kompresor ustavi, ko doseže nastavljeni tlak.

  • Hibridna funkcija: napajalni kabel ali baterija .
  • Nastavljiv želeni .
  • Funkcija samodejnega izklopa .

 

Kompresor Pressito z visokotlačno črpalko za polnjenje avtomobilskih in motornih pnevmatik je idealen tudi za uporabo na cesti. Tudi napihovanje športnih pripomočkov bo z njim enostavno. Visokotlačna črpalka ima največji obratovalni tlak pri 11 barih, ki jih lahko uporabnik pred uporabo nastavi. Funkcija samodejnega izklopa zagotavlja, da se kompresor ustavi, ko doseže nastavljeni tlak.

 

Nizkotlačna črpalka omogoča črpanje zraka iz gumijastih čolnov in podobnih pripomočkov. S pritiskom na gumb lahko izbirate med visokotlačnim in nizkotlačnim načinom delovanja. Izdelek je dobavljiv brez baterije in polnilnika.

Power X-Change

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

 

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

 

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.

Tehnične prednosti:

Napajanje: 220–240 V | 50 Hz

Moč: 90 W

Sesalna zmogljivost: 21 L/min

Izhodna moč (0 bar): 16 L/min

Izhodna moč (4 bar): 10 L/min

Izhodna moč (7 bar): 8 L/min

Največji delovni pritisk: 11 barov

Dolžina kabla: 185 cm

Teža: 2,11 kg

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAEINHELL
VRSTA KOMPRESORJABATNI
PRIKLJUČNA NAPETOST12 V
DELOVNI TLAK18 BAR
VOLUMENSKI PRETOK ZRAKA21 L/MIN
PRENOSDIREKTNI
ŠTEVILO STOPENJ1
VELIKOST TLAČNE POSODE OD-DONIMA TLAČNE POSODE L
TEŽA0,6 KG
SESALNI PRETOK ZRAKA OD-DO1-90 L/MIN
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit