Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
HLADILNIK GORENJE R 6191 DX

HLADILNIK GORENJE R 6191 DX

Šifra izdelka:
2475240
Samostojni hladilnik Gorenje z dinamičnim hlajenjem vzdržuje enakomerno temperaturo. Napreden ventilatorski sistem poskrbi za enakomerno temperaturo v celotnem hladilniku in tako prispeva k velikemu prihranku energije. Sadje in zelenjava zahvaljujoč sveži coni v predalu, ostaneta izredno sveža in visoko vitaminsko bogata. Preda ... preberi več
439,90 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Dostava v 48 urah
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
HLADILNIK GORENJE R 6191 DX
439,90 €

Podrobnejši opis

Samostojni hladilnik Gorenje z dinamičnim hlajenjem vzdržuje enakomerno temperaturo. Napreden ventilatorski sistem poskrbi za enakomerno temperaturo v celotnem hladilniku in tako prispeva k velikemu prihranku energije. Sadje in zelenjava zahvaljujoč sveži coni v predalu, ostaneta izredno sveža in visoko vitaminsko bogata. Predal s prostornino 36 L pa omogoča tudi nastavitev stopnje vlažnosti. Poseben ventilator zagotavlja vzdrževanje temperature na približno 3 stopinjah C. Aparat je mogoče postaviti v kuhinjsko nišo širine 60 cm. Odmični ročaj pa omogoča enostavno odpiranje brez vakuuma.

  • LED trak na stropu za kakovostno osvetlitev.
  • Velik predal za zelenjavo z regulacijo vlage.
  • Izredno nizka maksimalna glasnost, zgolj 38 dB.

Vse prednosti nerjavnega jekla

Nerjavno jeklo je zaradi svoje izjemne odpornosti odličen material za vse hladilne naprave, saj napravi podaljša življenjsko dobo, jeklo pa je med drugim moč popolnoma reciklirati. Hladilniku ne daje zgolj odličnega estetskega videza temveč tudi pomembnejše lastnosti. Vrata hladilnika so prevlečena s posebno prevleko TouchFree, ki onemogoča da bi se na površini poznale sledi prstnih odtisov. Prav tako pa je površino moč enostavno čistiti. Nerjavno jeklo napravi tako daje vedno lep in čist videz.

Naravna mikroklima v hladilniku

Da obdržimo prvotne lastnosti in vitaminsko bogatost živil v hladilniku, so Gorenjevi hladilniki opremljeni z napredno tehnologijo IonAir, ki zagotavljajo najbolj optimalne razmere za dolgo obstojnost hrane. Z naravnim procesom ioniziranja se med drugim varuje svežina hrane ter uspešno odstranjuje neprijetne vonjave, kot je čebula ali sir.

Prostorna polica za steklenice v vratih hladilnika

Polica za steklenice nudi dovolj prostora za velike, tudi do 2,5-litrske plastenke. Posebno varovalo je oblikovano tako, da odlično oprijema steklenice, ki so pri odpiranju oziroma zapiranju vrat stabilne in se ne premikajo.

Sadje in zelenjava sta sveža kot z vrta

Sveže sadje in zelenjava se običajno kvarijo in začnejo gniti veliko hitreje kot druga živila. Predal s prostornino 36 L ohranja svežino vseh vrst sadja in zelenjave, ob tem pa omogoča tudi nastavitev stopnje vlažnosti. S HumiditySlider lahko preprosto nastavite vlažnost in tako živilu še dodatno podaljšate življenjsko dobo.

Dolgotrajna svežina živil

Na dnu hladilnega dela se nahaja prostoren FreshZone predal, ki velja za najhladnejši predel v hladilniku. S pomočjo ventilatorja se temperaturo stalno vzdržuje na približno 3 stopinjah C. Tu so razmere za kakovost živil in njihovo daljšo vitaminsko obstojnost mnogo večje kot v preostalih predelih naprave.

Enakomerna temperatura v hladilniku

Napreden ventilatorski sistem z dinamičnim hlajenjem poskrbi za enakomerno temperaturo v celotnem hladilniku. Zaradi tovrstnega načina delovanja spada DynamiCooling v vrsto »zelenih« lastnosti in tako prispeva k prihranku energije. Vgrajen je v osnovne modele, medtem ko imajo naprednejši modeli vgrajen še učinkovitejši sistem pospešenega kroženja zraka MultiFlow 360 stopinj in IonAir tehnologijo.

Odmični ročaj za lažje odpiranje

Ergonomsko oblikovan ročaj aparata za lažje in bolj intuitivno odpiranje vrat je izdelan iz pristnih materialov, odlikuje pa ga dober oprijem. Skupaj z njegovo premišljeno pozicijo in dolžino je tako prijaznejši do uporabnika.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAGORENJE
VRSTA HLADILNIKASAMOSTOJNI
ENERGIJSKI RAZREDA+
ŠIRINA60 CM
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.145 KWH
VIŠINA185 CM
PROSTORNINA HLADILNI DEL368 L
GLOBINA64 CM
KLIMATSKI RAZREDSN-T: +10 DO +43°C
GARANCIJA5 LET
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROSTNE
BARVASIVA
ODPIRANJE VRATLEVO/DESNO
UPRAVLJANJEMEHANSKO
GLASNOST DELOVANJA38 DB
LETNI STROŠEK PORABE ENER./50L3,15 EUR
LETNI STROŠEK PORABE ENERGIJE23,20 EUR
INVERTER MOTORNE
CONA SVEŽINEDA
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku