Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BEKO CNE 520EE0ZGB

HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BEKO CNE 520EE0ZGB

Šifra izdelka:
2377177
Kombinirani hladilnik Beko z zamrzovalnikom spodaj odlikuje napredna tehnologija, ki živilom podaljša svežino in pripomore k 2x hitrejšemu hlajenju, medtem ko predal za daljšo svežino poskrbi, da sadje, zelenjava, ribe in meso ostanejo dlje časa sveži. Je del najvišjega energijskega razreda A+++ in uporabniku zagotavlja manjšo ... preberi več
999,90 €
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BEKO CNE 520EE0ZGB
999,90 €

Podrobnejši opis

Kombinirani hladilnik Beko z zamrzovalnikom spodaj odlikuje napredna tehnologija, ki živilom podaljša svežino in pripomore k 2x hitrejšemu hlajenju, medtem ko predal za daljšo svežino poskrbi, da sadje, zelenjava, ribe in meso ostanejo dlje časa sveži. Je del najvišjega energijskega razreda A+++ in uporabniku zagotavlja manjšo energijsko porabo ter večjo stroškovno učinkovitost. Naprava ima tehnologijo kroženja zraka, ki odstranjuje odvečno vlago in preprečuje nabiranje ledu. Živila so dodatno zaščitena tudi s pomočjo aktivnega ionizatorja.

  • Varčna in enakomerna LED osvetljava.
  • Preprosto elektronsko upravljanje.
  • Visokozmogljiv ventilator za boljše hlajenje.

Naravni proces v vašem hladilniku

Uporabniki, ki jih še posebno skrbi za kakovost sadja, zelenjave in ostalih živil ter skrbno pazijo na svoje zdravje, bodo navdušeni nad napredno tehnologijo aktivne modre svetlobe v hladilniku. Ta znotraj predala nadaljuje naravni proces fotosinteze kot v naravi. Živila bodo tako poleg večje vsebnosti vitamina C ostala tudi dlje obstojna in bolj sveža. Vaši paradižniki bodo vedno ostali sočni, polni vitaminov in do 30 % bolj sveži.

Skrb za vsebino vašega hladilnika v središču pozornosti

Bekove hladilnike odlikuje varčna in enakomerno razporejena LED osvetljava v celotni notranjosti naprave. Svetlobne verige so razporejene po stranskih stenah in na ta način zagotavljajo predvsem čisto, enakomerno in učinkovito osvetlitev vsake police. Uporabniku se bo to vsekakor poznalo pri njegovem kulinaričnem ustvarjanju in bolj preudarni porabi hrane.

Dolgotrajna in skrbna hramba vaših živil

Moderna tehnologija Everfresh+ je odlična komponenta vsem, ki si želijo dolgotrajno svežega in vitaminsko bogatega sadja ter zelenjave. Tehnologija je še posebej namenjena vsem uporabnikom, ki radi kuhajo doma, sami ter obožujejo, da imajo sveža živila vedno pri roki. Ta bodo ostala sveža dokar 30 dni.

Za dolgotrajno svežino

Bekovo napravo odlikuje zmogljiva in napredna NeoFrost tehnologija. Ta preko dveh ločenih ventilatorjev onemogoča, da bi se vonjave v notranjosti aparata prenašale iz hladilnega v zamrzovalni del in obratno. Na ta način je omogočen najboljši proces hlajenja z visoko vsebnostjo vlage v hladilnem delu. Prav tako pa se v zamrzovalnem delu ne nabira led. Do kar 2x hitrejše ohlajevanje v notranjosti zagotavlja, da sistem vzdržuje vlago mnogo dlje časa kot sicer in s tem hrano dlje časa svežo in obstojno.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABEKO
VRSTA HLADILNIKASAMOSTOJNI, ZAMRZ. SPODAJ
PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL124 L
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.211 KWH
PROSTORNINA HLADILNI DEL330 L
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA6 KG/24 H
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH20 H
ENERGIJSKI RAZREDA+++
ŠIRINA70,4 CM
VIŠINA192 CM
GLOBINA70,1 CM
GARANCIJA2 LETI
CONA SVEŽINEDA
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROSTDA
KLIMATSKI RAZREDSN-T: +10 DO +43°C
GLASNOST DELOVANJA40 DB
INVERTER MOTORNE
POVEZLJIVOST WI-FINE
ODPIRANJE VRATDESNO
UPRAVLJANJEELEKTRONSKO
BARVAČRNA
DODATNO - HLADILNIK Z ZAMRZ./
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit